duminică, 25 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 17.04.2017

Un avion de mici dimensiuni a explodat în aer și s-a prăbușit peste un supermarket Lidl: 'Cel puțin patru oameni și-au pierdut viața' - FOTO/VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit astăzi peste depozitul unui supermarket Lidl într-o suburbie a capitalei portugheze Lisabona, provocând moartea a patru persoane, transmit AFP și Reuters, citând serviciile de urgență locale.

Soluții de prim ajutor în caz de accident, toxiinfecție alimentară sau infarct. Tu știi ce trebuie să faci până vine ambulanța?

Ați găsit o persoană căzută la pământ sau o persoană care are nevoie de acordarea primului ajutor. Ce trebuie să faceți în această situație?

Hagi a răbufnit după eșecul cu Dinamo: 'Am ajuns acolo sus și am început să deranjăm!'

Formația lui Gică Hagi a pierdut pentru prima dată într-un meci oficial pe terenul lui Dinamo și la finalul întâlnirii "Regele" a recunoscut superioritatea echipei antrenate de Cosmin Contra.

TOPUL CELOR MAI PERICULOȘI ȘOFERI DIN ROMÂNIA. De ce sunt considerați periculoși șoferii din Constanța?

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității o analiză privind frecvența daunei și valoarea medie a daunelor la polițele RCA în funcție de vârsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului, cât și locul înmatriculării.

CARNAGIU PE ȘOSEA. Patru tineri au murit după ce s-au izbit cu BMW-ul de un stâlp în timp ce se întorceau de la o petrecere - FOTO

Patru tineri din Bistrița-Năsăud au murit, în această dimineață, pe DN 17 D, între localitățile Telciu și Romuli, după ce mașina în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate.