miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 17.05.2017

Un cunoscut om de afaceri din Constanța, șantajat de un angajat care suferă de o boală transmisibilă - VIDEO FLAGRANT

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Constanța, fost angajat al unui restaurant, a fost arestat preventiv după ce l-a șantajat pe patron, un cunoscut om de afaceri din Constanța, că va face plângeri la instituțiile de control.

Zeci de parlamentari europeni au adresat o scrisoare liderilor politici din România cu privire la referendumul pentru modificarea Constituției

Un număr de 33 de membri ai Parlamentului European, din cadrul mai multor partide, au adresat astăzi o scrisoare președinților de partide parlamentare din România prin care solicită ca legislativul să nu susțină organizarea referendumului pentru modificarea Constituției intr-un mod care limitează definiția familiei, incitand la discriminarea familiilor care nu corespund notiunii promovate de inițiatorii referendumului.

Nicușor Constantinescu: ''Procurorii DNA, cât și instanțele din Constanța și din București, cele care fac parte din câmpul tactic al SRI, nu doresc să aplice obligativitatea deciziilor CCR''

''Procurorii DNA, cât și instanțele din Constanța și din București, cele care fac parte din câmpul tactic al SRI, nu doresc să aplice obligativitatea deciziilor CCR''. Acesta este mesajul pe care îl transmite, din penitenciarul Slobozia, fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu.

Lista prețurilor asigurărilor RCA în funcție de vârstă și de capacitatea motorului!

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat astăzi tarifele de referință pentru polițele RCA, conform prevederilor OUG nr. 54/2016 și a normei privind metodologia de calcul a acestora.

Crucial Systems a organizat cel mai mare eveniment IT din Dobrogea! Reprezentanții unor companii de renume au venit cu ultimele soluții informatice!

Crucial Systems & Services a organizat joi, 11 mai 2017, a doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial). Rock IT Fest a fost numele ales în acest an de către organizatori pentru cel mai important eveniment IT din Dobrogea.

Situație alarmantă la Năvodari! Podul din localitate stă să se PRĂBUȘEASCĂ, autoritățile se împiedică în documente - FOTO/VIDEO

Situație alarmantă la Năvodari! Podul din localitate stă să se prăbușească, dovadă stând mai multe imagini postate pe Facebook de oamenii care sunt nevoiți să își rupă mașinile pentru a ajunge în oraș.

ACCIDENT CUMPLIT. Un TIR a fost STRĂPUNS de pala unei turbine eoliene pe autostradă - FOTO/VIDEO

Șoferul unui TIR a fost rănit și a ajuns de urgență la spital, iar mașina a fost distrusă în totalitate după ce o pală a unei turbine eoliene, transportată de un alt camion, a străpuns TIR-ul.

Fiul cel mare al lui Donald Trump a ajuns la vânătoare în România!

Donald Trump Jr, în vârstă de 39 de ani, fiul președintelui SUA, a venit în secret în România. Fiul cel mare al președintelui Donald Trump a venit la vânătoare la Giurgiu.

Tragedie în fața liceului! O adolescentă de 17 ani a murit, iar sora ei se zbate între viață și moarte - FOTO

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață în județul Valcea, în jurul orei 08.00, chiar în fața liceului din comuna Măciuca. O adolescentă de 17 ani și-a pierdut viața, iar sora sa de 9 ani și șoferul de 18 ani se afla în stare gavă la spital.