duminică, 27 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 17.06.2017

Imagini înfricoșătoare pe cerul Constanței înainte de ploaia torențială - FOTO/VIDEO

Un fotograf constănțean a surprins momentele dinaintea furtunii care s-a abătut, în această seară, peste Constanța. Imaginile postate pe Facebook au stârnit interesul a peste o mie de internauți.

Curse noi pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța! Litoralul este mai aproape acum de Cluj, Timișoara, Oradea și Iași - VIDEO
De Andreea Bajdechi 17 iunie 2017

Drumul spre mare din vestul țării este mult mai scurt. Pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu au aterizat primele curse de Cluj și Timișoara, iar de săptămâna viitoare vor fi operate și zboruri interne pe rutele Constanța – Oradea și Constanța-Iași. Veștile bune pentru turiști nu se opresc aici, prețul unui bilet pe cursele interne pornește de la 90 de lei, cu taxe incluse.

SkirtBike Constanța. Zeci de femei au pedalat pentru a încuraja mișcarea - VIDEO
De Andreea Bajdechi 17 iunie 2017

Zeci de doamne și domnișoare s-au pregătit intens pentru a 5-a ediție SkirtBike la Constanța. S-au îmbrăcat cât mai elegant și și-au decorat bicicletele pe măsură. Au acordat suficient timp pentru alegerea hainelor, deoarece anul acesta defilarea s-a făcut în ținute marinărești.

Trafic de coșmar în Constanța! Cozile de mașini se întind pe kilometri întregi - VIDEO

Traficul a fost de coșmar, astăzi, la intrare în Constanța. În ciuda vremii mohorâte și a ploii, mii de turiști au venit la malul mării, iar șoselele au devenit rapid neîncăpătoare.

Poziția PSD Constanța față de criza politică din România: 'PSD Constanța condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta'

PSD Constanța a transmis, astăzi, un comunicat de presă, prin care condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu și Victor Ponta.

Fostul parlamentar constănțean Eduard Martin: 'PSD Constanța trebuie să înțeleagă că politica se face cu curaj'

Fostul parlamentar constănțean Eduard Martin a lansat o provocare, pe Facebook, pentru actuala conducere a PSD Constanța. Astfel, acesta le-a recomandat actualilor politicieni de la malul mării să ia o poziție față de criza politică din România și să dovedească oamenilor care i-au votat că îi respectă.

Avertizare de ultimă oră! Constanța, pe lista celor 32 de județe aflate sub COD GALBEN de ploi torențiale și descărcări electrice!

Zonele de deal și de munte din 32 de județe au intrat de astăzi, de la ora 10:00, până luni, la ora 3:00, sub atenționare Cod galben de ploi însemnate cantitativ.

Monopol pe... morții din Constanța! Interdicții pentru familiile defuncților și afaceri de milioane la Cimitirul Municipal din Constanța

Monopol și interdicții dincolo de lege. Este definiția scurtă a afacerii de la Cimitirul Municipal Constanța a controversatului om de afaceri Nicolae Crăciun. Nu puțini sunt constănțenii care se plâng că angajații de la Cimitirul Municipal le impun o serie de servicii atunci când vine vorba despre o înmormântare.