sîmbătă, 20 aprilie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 17.12.2017

Scandalul banilor plătiți de CIA unor înalți oficiali români/ Daniel Dragomir: 'Nu voi încălca legea ca să vă răspund la această întrebare'

"Prea multi oameni au incalcat legile pentru a ma baga la puscarie. Noi voi face aceeasi greseala. Nu voi incalca legea ca sa va raspund la aceasta intrebare", a fost răspunsul lui Dragomir.

UPDATE. JUDEȚUL CONSTANȚA. Pieton rănit GRAV - șoferul care a fugit de la locul accidentului a fost prins! GALERIE FOTO

Șoferul a fugit de la locul accidentului, dar, la locul impactului a rămas numărul de înmatriculare al autovehiculului implicat.

Revoluția cratițelor și lămpașelor

Unii dintre ei, tot la îndemnul organizatorilor, se vor lega la ochi cu benzi negre. Pentru a arăta cum orbecăie societatea românească prin meandrele Justiției. Radicalii liberi intenționează să declanșeze o veritabil revoluție. Iar revoluțiile, nu-i așa, sunt cât se poate de spontane.

Presa din Marea Britanie plătește dacă dă informații din dosare. Cum pică procesele în UK dacă apar informații în media

Informațiile sunt importante în polemica din România în jurul informațiilor pe care presa le poate publica în timpul cercetării penale sau a proceselor.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ - când vin ninsorile în Dobrogea!

Vântul va avea intensificări de până la 45...50 km/h, iar pe litoral, la rafală vor fi în jurul a 55 km/h.

APEL UMANITAR - Jandarmii ROAGĂ oamenii să doneze sânge pentru fetița unui coleg mort ieri într-un cumplit accident

Ieri după-amiază, trei adulți și un copil au murit, după ce în dreptul localității brașovene Hărman s-au ciocnit patru mașini.