miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 17.12.2018

Un nou punct de frontieră cu Bulgaria, inaugurat astăzi în județul Constanța - restricție de trafic pentru o anumită categorie auto!

Un nou punct de frontieră cu Bulgaria a fost inaugurat luni în județul Constanța. Punctul de Trecere a Frontierei Dobromir-Krushari a fost deschis pentru traficul internațional de persoane, precum și pentru traficul internațional de mărfuri.

CONSTANȚA. Dosar penal pentru o tânără de 23 de ani. Sunt implicați minori

De asemenea, polițiștii locali au notificat și serviciile sociale in vederea reglementarii situației juridice a minorilor ce au fost surprinși in exercitarea săvârșirii faptelor antisociale.

ALERTĂ meteo de ninsori, viscol și polei în întreaga țară, până marți la ora 12:00

ANM precizează că, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisă luni.

Halep, săptămâna cu numărul 59 ca lider mondial. 3 jucătoare din România și-au schimbat pozițiile în ierarhia WTA

Simona Halep se menține pe primul loc mondial, ajungând la săptămâna cu numărul 59 în poziția de lider mondial, la un avans de 1046 de puncte față de ocupanta locului doi, Angelique Kerber.

Cum arată România după valul de ninsori. Restricții pe toate căile de circulație: în traficul rutier, feroviar, maritim și aerian
De Mediafax 17 decembrie 2018

De asemenea, traficul rutier este oprit în ambele sensuri pe DN 7, la kilometrul 239+400 metri, la limita județelor Vâlcea și Sibiu, din cauza unor autocamioane neechipate corespunzător care nu mai pot înainta pe un carosabil acoperit cu zăpadă.