vineri, 19 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 18.05.2017

Festivalul Neversea, mină de aur pentru Constanța! Ce avantaje aduce evenimentul pentru oamenii de la malul mării - VIDEO

Constanța se pregătește pentru cel mai mare festival de muzică organizat vreodată pe o plajă din România. Timp de 3 zile și 3 nopți, Neversea va fi o celebrare a muzicii, a vieții și a aventurilor pline de farmec de la malul mării.

Nămolul din lacul Techirghiol ar putea fi exploatat de o firmă străină - VIDEO

Nămolul de la Techirghiol, care tratează de sute de ani bolnavii din țară și din străinătate, a devenit o țintă de interes pentru investitorii din străinătate. Locuitorii spun că bogăția locului, conservată cu mare grijă de-a lungul vremii, se află în pericolul de a ajunge peste hotare, fiindcă cel mai întins lac salin din România ar putea fi exploatat de o firmă din Germania.

Toate liceele și universitățile din Constanța și-au prezentat ofertele educaționale - VIDEO

Elevii de clasa a 8-a și a 12-a sunt ajutați să își aleagă drumul în viață. Toate liceele și universitățile din Constanța s-au reunit pentru a-și prezenta ofertele educaționale.

Ajutorul de deces pentru militari și polițiști cu peste 25 ani vechime, plafonat la 12 solde

Comisia de Muncă din Senat a adoptat, astăzi, un amendament la Legea salarizării care plafonează ajutorul acordat familiilor militarilor și polițiștilor decedați care au peste 25 de ani vechime la 12 solde sau salarii, de la 15 sau 20 de solde sau salarii (vechime peste 30 ani).

Angajații ANAF Constanța, obligați să lucreze peste program în ciuda protestelor legate de legea salarizării!

Decizie deloc pe placul angajaților din finanțele constănțene. Pe 22, 23 și 25 mai vor trebui să stea peste program cu două ore mai mult, adică până la orele 18.30.

Nicușor Constantinescu i-a recuzat pe judecătorii care ar fi trebuit să analizeze cererea de revizuire în dosarul Centrului Militar Zonal

Judecătorii care ar fi trebuit să analizeze astăzi cererea de revizuire în dosarul Centrului Militar Zonal au fost recuzați de apărătorul lui Nicușor Constantinescu.

CANNES 2017. Bella Hadid, apariție șocantă! Uma Thurman și Julianne Moore, cele mai elegante vedete de la ceremonia de deschidere
De Mediafax 18 mai 2017

Festivalul de Film de la Cannes a început miercuri seară în orașul de pe Riviera Franceză, ocazie cu care vedetele din industria filmului nu au pregetat să-și etaleze toaletele pregătindu-se pentru promovarea filmelor ce vor fi lansate anul viitor.

Sistemul de protecție al vieții private a eșuat lamentabil! Peste 99% dintre cererile de interceptări au fost admise de judecătorii din România!

În urmă cu câțiva ani, CEDO a sancționat Republica Moldova după ce mai mulți avocați au dat în judecată statul pe motiv că acesta nu respectă dreptul cetățenilor la o viață privată. Motivul? 97% dintre cererile procurorilor de interceptare au fost acceptate de judecători, fapt ce indică, în realitate, lipsa oricărei garanții contra arbitrariului.

ACCIDENT MORTAL ÎN CONSTANȚA. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața!

Un tânăr în vârstă de 28 de ani și-a pierdut viața, noaptea trecută, în urma unui grav accident rutier produs pe DN 3 Ostrov - Constanța.