duminică, 27 mai 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 18.06.2017

Accident teribil în Constanța! Un tânăr de 28 de ani s-a încolăcit cu mașina de un stâlp de iluminat - FOTO

Accident grav, în această noapte, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în zona centrului comercial Leroy Merlin. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza vitezei, iar mașina s-a răsturnat și s-a încolăcit de un stâlp de iluminat.

Înregistrare EXPLOZIVĂ cu șefa DNA! Kovesi a dat ordin procurorilor: 'Trebuie să ajungem la premier!'

O înregistrare în care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar da ordine procurorilor din subordinea sa ”să ajungă la premier”, a fost difuzată astăzi la Antena 3.

Festival de goluri la barajul pentru Liga 3! SSC Farul a învins cu 7-2 Pescărușul Sarichioi și este practic promovată

Suporter Spirit Club Farul Constanța a făcut spectacol ieri, la Sarichioi. Echipa antrenată de Ion Barbu și Gică Mina s-a impus cu 7 la 2 în meciul cu echipa locală Pescărușul, care a contat pentru manșa tur a barajului de promovare în Liga a Treia. Constănțenii vor să joace manșa retur pe stadionul Farul, cu câteva mii de suporteri în tribune.

O nouă alertă pentru Constanța! Ploi torențiale, în această noapte, la malul mării!

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această după-amiază, o nouă alertă de ploi torențiale valabilă în intervalul 23.00 - 06.00.

Mihai Covaliu, președinte COSR: ”E o încântare să vezi oameni care mențin această tradiție, a crosului de Ziua Olimpică”

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a dat sâmbătă startul ediției naționale a Crosului Olimpic, la Constanța. Animați de dorința de a face mișcare, dar și de spiritul olimpic, peste 300 de oameni de toate vârstele au alergat pe distanța Sala Sporturilor – Aqua Magic. Învingători au fost toți participanții.

Ultima fiță la malul mării! Pilotul unui hidroavion a aterizat pe plaja din Mamaia pentru a mânca un ștrudel - FOTO

După șampaniile de zeci de mii de euro aduse cu roaba și foc de artificii, o nouă fiță a apărut în stațiunea Mamaia. Pilotul unui hidroavion a parcat aparatul de zbor pe mal, după ce micului său pasager, nepotul unui prosper om de afaceri din Constanța, i s-a făcut ...poftă de produse de patiserie.