vineri, 22 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 19.02.2018

PROGNOZA METEO 19 FEBRUARIE - 4 MARTIE! Frig și ninsori, la început de primăvară - cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în toată țara!

Deși primăvara se apropie cu pași repezi, următoarele două săptămâni vor fi marcate de perioade geroase, temperaturile putând atinge și minus 12 grade noaptea în nordul țării.

CONSTANȚA. Cofetăria Dumy, ÎNCHISĂ! Dezastru găsit de inspectorii OPC - mizerie și ustensile vechi! GALERIE FOTO

Protecția Consumatorului a dispus oprirea temporară de prestări servicii a unității.

Reușește Iohannis unde eșuează Merkel?

Ceea ce nu i-a reușit atâta timp lui Merkel, s-ar putea însă să-i iasă la socoteală lui Klaus Iohannis. Care este pe cale să bată palma cu Stânga politică. Dacă nu cumva a și făcut-o. Pentru moment, în secret.

Face Klaus Iohannis o combinație în trei?

Și că a această discuție ar urma să fie invitată și doamna Laura Codruța Kovesi. Dacă se întâmplă așa ceva, atunci, din nou, puterea la cel mai înalt nivel din această țară este absolut originală. Adică președintele face o nemaivăzută.

Șase persoane au fost rănite într-un accident, după ce un șofer a adormit la volan! FOTO

Șoferul unui autoturism a adormit, a intrat pe contrasens, într-o curbă, și a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

Gala BAFTA 2018: Starurile, în negru pe covorul roșu! Ducesa Kate a purtat o rochie verde închis GALERIE FOTO

Gala BAFTA nu impune un cod vestimentar, însă, anterior, directorul academiei, Jane Lush, a declarat că organizația sprijină aceste inițiative pentru schimbare.