duminică, 22 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 19.03.2017

CONSTANȚA. Accident grav în apropiere de Mihail Kogălniceanu: patru persoane au ajuns la spital - FOTO/VIDEO

Patru persoane au fost rănite și au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în această noapte, în urma unui grav accident rutier. Trei autoturisme au fost implicate în accident, iar unul dintre acestea s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

Accident spectaculos la Năvodari! O șoferiță a zburat cu mașina peste un sens giratoriu - GALERIE FOTO

Accident spectaculos, în această după-amiază, în zona Taberei din Năvodari. O șoferiță neatentă a zburat efectiv peste sensul giratoriu montat la intrarea în tabăra de copii și a ajuns cu mașina pe trotuar.

Apel disperat! O femeie din Constanța i-a cerut președintelui Iohannis să fie EUTANASIATĂ!

Apel disperat către președintele Iohannis. O femeie din Constanța îi cere să fie eutanasiată. De 20 de ani este grav bolnavă și simte că a ajuns o povară pentru familia ei.

Cum se vede Pământul, noaptea, din spațiu! 11 fotografii care îți vor demonstra cât de uimitoare este Terra - GALERIE FOTO

Pământul este a treia planetă a Sistemului Solar și a 5-a ca mărime, fiind situată între Venus și Marte. Dacă te întrebi cât este de bătrână Terra, află că ea are aproximativ 4.5 miliarde de ani și s-a format la 10 milioane de ani după nașterea Soarelui.

Polițiștii NU îi mai amendează pe șoferi: 'Banii sunt la noi în pix! Haideți să îi lăsăm în buzunarul contribuabilului'

Tot mai mulți polițiști au decis să adere la forma de protest inițiată de un sindicat al agenților de Poliție din România. Astfel, pentru a-i forța pe guvernanți să le majoreze salariile, polițiștii au hotărât să nu îi mai amendeze pe șoferii care încalcă legea.

ACCIDENT CUMPLIT. Trei oameni au murit pe loc, iar alți doi se zbat între viață și moarte - GALERIE FOTO

Trei oameni și-au pierdut viața noaptea trecută după ce mașina în care se aflau s-a înfipt pur și simplu într-un șanț de pe marginea drumului.

Investiții importante pe litoralul românesc! Chinezii vor să construiască sute de apartamente de vacanță la Saturn!

Mai mulți investitori chinezi, care au cumpărat două hoteluri din stațiunea Saturn nefuncționale, vor construi în locul acestora câteva sute de apartamente de vacanță, a anunțat pentru profit.ro ministrul Turismului, Mircea Dobre, care a semnat recent avizul pentru certificatul de urbanism al investiției.