luni, 24 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 19.10.2017

ACCIDENT GRAV în Mamaia! O mașină a intrat într-un copac- două persoane la spital! FOTO/VIDEO

În urma impactului, șoferul și pasagera din dreapta au suferit răni și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

JUDEȚUL CONSTANȚA! Taxă pe suferință - o noapte la capela mortuară costă 500 lei!

500 de lei pe noapte. Atât te costă dacă ai avut necazul și ți-a murit un om drag și a fost depus în capela mortuară de la...

Mai multe drumuri care duc spre comuna constănțeană Pantelimon vor fi reabilitate!
De Andreea Bajdechi 19 octombrie 2017

Mai multe drumuri care duc spre comuna constănțeană Pantelimon au intrat într-un proces de reabilitare. De aproximativ zece ani nu au mai fost făcute lucrări și zilnic sunt tranzitate de zeci de mașini de mare tonaj, așa că nu e de mirare că sunt într-o stare deplorabilă. Autoritățile spun că nu mai e mult până când localnicii se vor putea deplasa fără probleme pe drumuri județene care vor arăta ca cele europene.

Trei decenii de la deschiderea navigației pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari!

Puțini sunt cei care cunosc istoria Canalului Poarta Albă – Midia Năvodari. Proiectat inițial ca o cale de transport ieftină a calcarului de la cariera Luminița la o fabrică din Medgidia, a devenit unul dintre cele mai scumpe proiecte realizate vreodată în România comunistă. A costat peste 24 de miliarde de lei, iar peste 33 de mii de oameni au muncit, timp de un an și jumătate, ca să-l termine. Inginerul care l-a proiectat este același care a creat și Transfăgărășanul, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume.

Curs de prim ajutor obligatoriu cei care vor permis de conducere - ce părere au medicii de la Ambulanță!

Permisul de conducere ar putea fi obținut doar după ce elevii școlilor de șoferi urmează și un curs de prim ajutor. Propunerea legislativă vine din partea deputatului Tudor Ciuhodaru care, după o experiență de 25 de ani în Urgență, susține că șoferii care știu să aplice manevre de resuscitare pot face diferența dintre viață și moarte. Deși salută inițiativa, instructorii auto și cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță din Constanța cred, totuși, că într-o situație critică doar personalul specializat este în măsură să acționeze.

Liberi prin lege, închiși de birocrație! Niciun deținut din Penitenciarul Poarta Albă nu a fost eliberat din cauza bazei de date!
De Roxana Glăvan 19 octombrie 2017

Sunt eliberați de lege, dar încă închiși în penitenciare de birocracție. Astăzi ar fi trebuit să plece acasă primii deținuți de la Poarta Albă, beneficiari ai legii care îi scutește de zile libere în contul condițiilor improprii din penitenciar. Niciun deținut însă nu a ieșit pe poarta închisorii până la această oră, dintr-un motiv cât se poate de banal: baza de date centralizată, cu cei care au dreptul să fie liberi, nu este gata.

ȚEAPA OMNIA TURISM! Agenții din Constanța, pe lista sutelor de păgubiți!

Autoritățile susțin că Omnia Turism a creat cea mai mare pabugă din România din ultimii 30 de ani.

Elena Udrea, despre 'statul paralel': arestau politicieni și oameni de afaceri, închideau firme, distrugeau companiile concurente

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, după audierea din Comisia parlamentară de control al SRI, că există persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, și îi transmiteau 'să se potolească', în caz contrar urmând să fie arestată.

APEL UMANITAR. O tânără a aflat că are cancer în ziua în care a devenit mămică: 'Nu vreau să cred că o boală nemiloasă o să ne despartă'

Pentru că familia a vrut să o protejeze nu i-a spus încă acest lucru. Tânăra se întreabă însă de ce, in loc să ajungă acasă, in camera plină cu jucării pregătită pentru micuța ei acasă a fost țintuită săptămâni întregi în salonul unui spital din Capitală.

Hans Klemm: 'Nu este un aliat al SUA mai puternic decât România, în această regiune'

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat azi, la forumul economic Trade Winds, că România este cel mai puternic aliat al SUA în regiune, afirmând că pentru a încuraja firmele americane să dezvolte afaceri și parteneriate, România trebuie să asigure un mediu 'transparent, predictibil, stabil'.

PE propune distribuirea refugiaților în toate statele membre UE, printr-un sistem permanent de cote

O comisie a Parlamentului European a adoptat, joi, un proiect de lege care prevede reformarea Sistemului de azil Dublin prin introducerea unui mecanism permanent de distribuire automată a refugiaților în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Veteran trimis în judecată la 92 de ani pentru că a înșelat statul cu bilete CFR, pentru a se putea întreține

Un veteran de război, în vârstă de 92 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani pentru înșelăciune, după ce ar fi efectuat peste 200 de călătorii Botoșani-București, cu diferiți însoțitori.

Guvernul spaniol anunță că SUSPENDĂ autonomia regiunii catalane!

Guvernul spaniol a anunțat că va declanșa sâmbătă articolul 155 din Consituția spaniolă ce prevede suspendarea autonomiei politice a regiunii catalane, după ce liderul catalan Carles Puigdemont a precizat că Parlamentul regional al Cataloniei ar urma să voteze declarația de independență.

Sute de membri SANITAS din județul Constanța și-au strigat astăzi nemulțumirile la mitingul de protest din București

Sute de membri ai sindicatului Sanitas Constanța au plecat, în această dimineață, spre București, la bordul mai multor autocare, pentru a participa la unul dintre cele mai mari mitinguri organizate în ultimul timp de sindicaliștii din Sănătate.