miercuri, 19 iunie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 19.11.2018

Premierul Viorica Dăncilă anunță schimbările din Guvern. Cum arată Executivul remanierat

„Eu vreau să nu privesc înapoi. Eu vreau să privesc spre viitor. Eu cred că vor performa în această echipă și faptul trebuie să arate că sunt în stare să își ducă la îndeplinire programul de guvernare, vor fi un stimulent pentru ei", a mai spus premierul.

O nouă AVERTIZARE METEO. Ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri

ANM a actualizat avertizările meteo. Vor fi ploi, ninsori și intensificări ale vântului până miercuri dimineață.

LUJU.RO. Prof. univ. dr. Gheorghe Dobrican: 'Unele persoane au fost trimise in judecata si condamnate prin invocarea unor prevederi care au fost constatate ca fiind neconstitutionale...'

In aceasta analiza, profesorul Dobrican arata ca cei carora le poate fi imputata situatia tragica in care mii de persoane au fost condamnate pentru infractiuni dezincriminate sau declarate neconstitutionale sunt Parlamentul Romaniei si organele de justitie care au obstructionat autoritatea CCR prin nepunerea in acord a legislatiei romane cu Decizii CCR.

Accident grav. Nouă persoane rănite, după ce un autocar s-a răsturnat

Acesta a mai precizat că nouă persoane au suferit diverse traumatisme și au fost transportate la spital pentru investigații. Traficul nu a fost afectat. La acest moment polițiștii acționează la locul evenimentului.

Lovitură de teatru: Tabloul găsit la Tulcea despre care se credea că a fost pictat de Picasso este un FALS

S-a dovedit a fi o farsă făcută de doi producători de teatru din Belgia, relatează Die Presse și televiziunea olandeză Nos.