luni, 18 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 20.03.2017

CONSTANȚA. Slujbă impresionantă la mănăstirea Dervent: 'Rămas bun tată, bun găsit părinte Dometie' - VIDEO

A schimbat hainele unui om obișnuit cu straiele de călugăr, iar martori au fost chiar copiii săi. Este calea pe care a ales-o un credincios din Constanța, în semn de mulțumire pentru că cei dragi lui au o viață împlinită.

Cum s-a schimbat viața locuitorilor din comuna Mihail Kogălniceanu la 10 ani de la înființarea bazei militare americane - VIDEO

Comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu a devenit în ultimul deceniu o zonă cu influențe occidentale. Prezența militarilor americani, care s-au integrat foarte bine în inima Dobrogei, asigură liniștea comunității.

Una dintre cele mai importante căi de acces în Portul Constanța este plină de cratere uriașe - VIDEO

Una dintre cele mai importante căi de acces în Portul Constanța este plină de cratere uriașe în carosabil. Situația datează de un an și pare să nu-i deranjeze decât pe plătitorii de taxe, adică, pe șoferi.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ. Când trecem la ora de vară și cum va fi vremea în următoarea perioadă - VIDEO

A început primăvara astronomică! Astăzi a avut loc echinocțiul de primăvară, fenomen caracterizat de faptul că ziua este egală cu noaptea. De mâine, zilele vor fi mai lungi, iar nopțile se vor micșora.

Idee ingenioasă la Constanța! Jucării la kilogram vândute în primul magazin de jucării reciclate - GALERIE FOTO

Primul magazin de jucării reciclate din Constanța a fost deschis pe bulevardul Alexandru Lăpușeanu, iar cei interesați pot cumpăra jucării... la kilogram!

Imagini impresionante din anul în care Cascada Niagara a rămas fără apă!

Cascada Niagara este compusă din Cascada Horseshoe și Cascada Americană. Din cauza mai multor ani în care au fost înregistrate căderi de pietre în structura cascadei, între anii 1931 și 1954, Cascada Americană s-a confruntat cu o eroziune, care, dacă nu ar fi fost împiedicată, ar fi dus la dispariția permanentă a cascadei.

Efectele legii antifumat. Ce s-a schimbat la mai bine de un an de la implementarea legii

Aproximativ cu în urmă cu un an, România și-a asumat unul din cei mai importanți pași înainte în vederea protejării sănătății publice, prin intrarea în vigoare a Legii nr. 15/2016 privind modificarea și completarea Legii 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, prin care se interzice fumatul în toate spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, potrivit Mediafax.

Trei tineri, surprinși în timp ce făceau sex în grup la ieșire dintr-un club! Imaginile au devenit virale pe internet!

Trei tineri au fost surprinși în timp ce făceau sex pe o alee de lângă un club de noapte de camerele de supraveghere, iar imaginile au devenit virale pe internet și chiar au fost preluate de cel mai mare site pentru adulți din lume.

Gheorghe Hagi, despre vânzarea hotelului IAKI din Mamaia: 'Hotelul merge foarte bine și nu intenționez să-l scot la vânzare'

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi încearcă să vândă cu 9 milioane de euro hotelul Iaki din Mamaia, după ce în ultimii trei ani a cochetat cu ideea renunțării la business-ul în turism și chiar a avut câteva discuții cu mai mulți investitori, mai întâi pentru 12, apoi pentru 10 milioane de euro, potrivit mai multor surse din turism.

Toxicbook

De câte ori sunt întrebat, de obicei de cei care ''n-au și nu vor să aibă'', ce-i aia facebook, le răspund simplu: facebook e... ceea ce vrei tu să fie. Poți să-ți promovezi afacerea, să agăți parteneri pe facebook, să râzi de toți și de toate, să fii hater, să afli noutăți, cine-a mai murit, a cui e ziua, să te uiți la știri... Inclusiv la știri false.

România, desemnată câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017

România a fost desemnată câștigătoarea Rugby Europe Championship, ediția 2017, fosta Cupă Europeană a Națiunilor, în urma victoriei cu 8-7 în fața Georgiei, ieri, la București, după ce forul continental, Rugby Europe, declarase inițial învingătoare formația Georgiei, se arată într-un comunicat remis de Federația Română de Rugby.

Un deținut s-a sinucis în penitenciar după ce soția și copilul i-au murit într-un groaznic accident și nu a fost lăsat să meargă la înmormântare!

Un deținut aflat într-un penitenciar din România și-a pus capăt zilelor, la sfârșitul săptămânii trecute, după ce i-a fost refuzată o permisie de 24 de ore pentru a merge să își înmormânteze soția și copilul, morți într-un groaznic accident rutier.

Microbuz școlar, implicat într-un grav accident rutier: nouă copii au fost transportați de urgență la spital!

Un microbuz care transporta elevi la un liceu din Deva s-a răsturnat în această dimineață în localitatea Cristur, pe șoseaua care face legătura între municipiile Deva și Hunedoara.