marţi, 26 martie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 20.03.2018

Aștept despăgubiri! Mari!

Dar începe calvarul pentru ANI. Fiindcă îi cer despăgubiri substanțiale. Pe care sper din tot sufletul să le plătească cei vinovați. Nu dumneavoastră sunteți vinovați. Ci ei.

ACCIDENT CUMPLIT în Olanda! Cinci români au murit, iar alți trei au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un camion! FOTO

Cinci cetățeni români au murit, iar alți trei au fost răniți în Olanda, după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenție citate de presa olandeză.

Gripa a mai luat două vieți - numărul deceselor a ajuns la 109!

De la deputul sezonului 2017-2018, au murit 107 de persoane din cauza virusului gripal.

ALERTĂ METEO de ger, ninsori și polei! Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din Dobrogea

Județele Constanța și Tulcea se află sub atenționare de Cod Galben de precipitații moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, strat de zăpadă local consistent, polei, intensificări ale vântului.

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit! Primele concluzii ale medicilor legiști în urma autopsiei

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit, aseară, la vârsta de 56 de ani. Omul de radio și televiziune a fost găsit fără suflare în baie. Legiștii ajunși la locuința lui Andrei Gheorghe au stabilit că acesta a murit în urma unui stop cardio-respirator, conform unor surse judiciare.

Nicolas Sarkozy a fost REȚINUT în legătură cu finanțarea campaniei sale prezidențiale din 2007

Sarkozy este la un sediu al poliției judiciare, în Nanterre, potrivit cotidianului Le Monde și site-ului de știri Mediapart.