luni, 24 iunie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 20.05.2017

De luni încep înscrierile la grădiniță! Câte grădinițe sunt în Constanța și câte locuri sunt disponibile - VIDEO

De luni încep înscrierile la grădiniță! Părinții pot merge la unitățile dorite pentru a depune actele necesare. În județul Constanța sunt peste 19.000 de locuri, suficiente pentru toți micuții care au vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani și care din toamnă, vor merge la grădiniță.

CONSTANȚA. Teribilism în trafic! Un tânăr a mers atârnat pe geamul unui autoturism pe un mare bulevard - FOTO/VIDEO

Tinerii teribiliști continuă să se facă remarcați în Constanța. Un tânăr a fost filmat de un șofer în timp ce atârna pe geamul unui autoturism aflat în mers pe bulevardul Aurel Vlaicu.

CONSTANȚA. Magazinul 'GROAZEI': zeci de kilograme de produse expirate de ANI DE ZILE, descoperite în urma unui control - FOTO/VIDEO

Dezastru la un mini market din Băneasa, județul Constanța! Inspectorii OPC au fost șocați să găsească la vânzare alimente expirate, atenție, chiar și de 6 ani. Inspectorii susțin că 70% din alimentele din magazin erau expirate.

CONSTANȚA. Avertizare meteo de ultimă oră: ploi torențiale și descărcări electrice - VIDEO

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această după-amiază, o avertizare meteo tip cod galben de ploi torențiale și descărcări electrice.

ACCIDENT TERIBIL. Un bebeluș și doi bărbați au murit după un impact frontal! O tânără însărcinată se zbate între viață și moarte - VIDEO

Un bebeluș de numai un an și un bărbat de 53 de ani, au murit pe loc în urma unui grav accident. Tatăl copilului, un tânăr de 29 de ani, a murit în ambulanța care îl transporta la spital, iar mama bebelușului, care este însărcinată, se zbate între viață și moarte.