luni, 26 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 20.08.2017

FOTO/VIDEO. Doi muzicanți loviți pe trecerea de pietoni, în Mamaia, de un șofer băut care a fugit!

Un accident rutier a avut loc duminică seară în stațiunea Mamaia. Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliției, dar a fost reținut în scurt timp în Mamaia Sat.

BACALAUREAT 2017. Peste 1.500 de elevi constănțeni încep, de luni, examenele

Luni, 21 august 2017, debutează a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2017. Pentru această sesiune, la nivelul județului Constanța, s-au înscris 1552 de candidați, dintre care 558 sunt absolvenți ai seriilor anterioare.

MESAJ ÎNDURERAT. Soția lui Mircea Țuglea, scriitorul care a murit ieri în valurile mării: 'Viața mea a fost un miracol alături de el. Odihnește-te în pace, iubitul meu!'

Un mesaj sfâșietor a fost postat online de soția lui Mircea Țuglea - poetul, scriitorul, criticul, traducătorul care și-a pierdut viața ieri, în valurile mării.

FOTO. SMURD Constanța a primit motociclete pentru intervenții rapide: salvatorii vor ajunge mai repede la victime!

Paramedicii SMURD Constanța au în dotare, de astăzi, două motociclete complet echipate pentru intervenții urbane rapide, acestea urmând să contribuie la scurtatea timpului în care salvatorii vor ajunge la cazurile grave.

GALERIE FOTO/VIDEO. Accident cumplit în Mamaia: o femeie spulberată de un șofer grăbit! Mașina, proiectată între un stâlp și gard!

Un accident cumplit a avut loc în urmă cu puțin timp în orașul Constanța, o femeie fiind spulberată de un autoturism.