miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 20.08.2018

Neptun TV a câștigat un nou proces cu Consiliul Județean Constanța! CJC a pus mai presus orgoliile decât sentința judecătorească

Iată cum, din banii contribuabililor constănțeni, Consiliul Județean plătește acum de două ori mai mulți bani decât dacă ar fi acceptat soluția primei instanțe.

PROGNOZĂ METEO 20 august - 2 septembrie 2018! Vreme călduroasă, ploi și vijelii - cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 20 august – 2 septembrie 2018.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Porcii din alte opt localități vor fi sacrificați după confirmarea mai multor cazuri de pestă porcină!

Porcii din alte opt localități din județul Constanța vor fi sacrificați după confirmarea unor cazuri de pestă porcină africană.

CONTROALE PE LITORAL. Inspectorii ANSVSA au aplicat în șapte zile amenzi de 26.000 de lei!

În perioada 13-19 august, inspectorii Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor - ANSVSA - au efectuat o serie de controale în unități alimentare de pe litoral și au aplicat amenzi în valoare totală de 26.000 de lei, arată un comunicat transmis luni de instituție.

Mașinile cu volan pe dreapta vor fi INTERZISE - ce pot face șoferii și cât costă mutarea volanului pe stânga!

Autovehiculele provenite din afara UE care au volanul pe dreapta nu vor mai putea fi omologate în România, prevede un Ordin al Ministrului Transporturilor. Proprietarii care au deja astfel de mașini le pot folosi în continuare, au explicat pentru Mediafax reprezentanții Registrului Auto Român - RAR.

HALUCINANT. Miros îngrozitor pe Faleza Dunării din Galați

Potrivit reprezentanților societății edilitare Apă Canal, cea mai mare problemă este la un cămin de canalizare înfundat care aparține unui restaurant. Echipele Apă Canal spun că nu pot interveni decât dacă proprietarul localului face o solicitare oficială.

Ultramaratonistul Tiberiu Ușeriu a primit titlul de cetățean de onoare al comunei natale

Tiberiu Ușeriu a declarat, duminică, pentru că decernarea acestui titlu este o onoare pentru el și că, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat la București, când a refuzat să participe la decernarea titlul de cetățean de onoare al Capitalei, a simțit că nu poate lipsi la festivitatea de la Prundu Bîrgăului.

Comisia Europeană va obliga companii precum Facebook, YouTube și Twitter să elimine propaganda teroristă și extremistă

Un oficial UE a explicat că inițiativa Comisiei Europene de adoptare a unor reglementări la nivel comunitar pentru contracararea extremismului online reflectă preocupările privind acțiuni legislative unilaterale adoptate de guvernele statelor membre. Germania a adoptat deja o lege împotriva "discursurilor care instigă la ură", vizând orice tip de conținut online, de la știri false la rasism. Conform noii legislațiii germane, companiile trebuie să elimine materialele ilegale în cel mult 24 de ore, altfel riscă amenzi de până la 50 de milioane de euro.