joi, 13 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 20.12.2017

Magie la All Star Game! Baschetbaliștii constănțeni și invitații lor au făcut spectacol în Sala Sporturilor

Spectacolul a fost cuvântul de marți seară, la cea de-a 4-a ediție a All Star Game, meciul vedetelor din Liga de Baschet Amator a Constanței. Americanul Jeremi Booth a făcut show pe teren, împreună cu coechipierii de la Baschet Club Athletic, dar și alături de suporteri. Evenimentul a avut și un scop caritabil. Spectatorii s-au transformat în mesagerii lui Moș Crăciun și au adus jucării pentru copiii nevoiași.

Copiii de la o școală din Constanța au fost ajutoarele lui Moș Crăciun
De Andreea Bajdechi 20 decembrie 2017

Banii strânși vor fi donați pentru mai multe cauze nobile. Cum era de așteptat, părinții și bunicii sunt foarte mândri ei.

Momente emoționante în Gara Constanța - doi mecanici de locomotivă au adus pentru ultima dată călători în gara din oraș
De Andreea Bajdechi 20 decembrie 2017

Colegii nu au vrut ca această zi să treacă precum una oarecare așadar s-au pregătit temeinic. Colegii și șefii lor au avut numai cuvinte de laudă.

CONSTANȚA. Două depozite ilegale de pește și-au închis porțile frica autorităților

Două depozite ilegale de pește și-au închis porțile de frica amenzilor și a autorităților. Aflate în zona industrială A Constanței, acestea au fost descoperite de angajații Gărzii de Mediu în urma unei sesizări în care se reclama mirosul insuportabil. Astăzi reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și cei ai Poliției Economice Constanța nu au găsit pe nimeni la cele două depozite, care păreau părăsite. Peștele care până zilele trecute pleca de acolo ajungea în magazinele din trei mari piețe constănțene.

Serbare cu scandal la o școală din Constanța. Un părinte acuză că cel care i-a învățat pe copii colinde este un tânăr judecat pentru corupere sexuală

Conducerea școlii din Constanța susține că nu a știut de trecutul tânărului. Directorul școlii mai spune că tânărul este voluntar la o asociație cu care unitatea de învățământ a colaborat pentru realizarea serbării de Crăciun.

Incendiul de la sonda din Satu Mare, nestins de trei zile. Nu s-a găsit soluția pentru a opri gazul

Prefectul Darius Filip spune că deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului de la sonda de extracție a gazului de la Moftinu Mare, având în vedere că focul arde violent și nimeni nu se poate apropia de locul respectiv.

CRIMA DE LA METROU. Motivul pentru care o tânără a fost împinsă în fața metroului: 'Asculta muzică tare la căști și mă deranja foarte tare'! Femeia rămâne în arest

Femeia ar fi spus magistraților că ar fi fost deranjată de muzica pe care o asculta, la căști, tânăra care a murit, susținând că a vrut doar să o îmbrâncească, că nu a văzut metroul venind și nici când a căzut.

PROGNOZĂ METEO. Vreme anormal de rece și ninsori în aproape toată țara!

Vremea va fi anormal de rece în următoarele zile, avertizează meteorologii. Ne așteaptă temperaturi negative în toate regiunile țării, cu până la minus 11 grade Celsius.

Orban ia bătaie de la Cioloș

Scorul dintre cei doi pe internet este năucitor. Dacian Cioloș îl calcă literalmente în picioare pe Ludovic Orban. În ceea ce priveste numărul de afișări. În ceea ce privește numărul de like-uri. Dar și de distribuiri. Ceea ce este straniu e că mesajele celor doi sunt de același tip. Nici conținutul și nici modul de exprimare nu diferă prea mult. Să fi devenit Cioloș peste noapte atât de popular în comparație cu Ludovic Orban? Sau explicația acestui fenomen paranormal trebuie căutată în altă parte?

Cel mai spectaculos nod rutier din România, care leagă două autostrăzi și un drum național, aproape de final! GALERIE FOTO/VIDEO

Nodul rutier din apropiere de Turda, cel mai complex și cel mai spectaculos nod rutier din România, care conectează A10, A3 și DN1, este aproape finalizat.

Anul 2018 aduce taxe și impozite mărite pentru constănțeni! Anumite taxe pentru firme ar urma să crească și de 40 de ori!

O serie de orașe mari din România ar urma să majoreze taxele și impozutele locale pentru firme și persoanele fizice, pentru a acoperi pierderile cauzate bugetelor edilitare de mutarea contribuțiilor sociale de la angajatori la angajați - se plâng antreprenorii reuniți în cea mai mare organizație patronală a firmelor mici și mijlocii din România.

20 decembrie, ziua de Ignat! Tradiții și superstiții - de ce nu se muncește astăzi!

Exista si obiceiul ca porcul taiat sa fie incalecat. Ion Creanga marturiseste in "Amintiri din copilarie”: "La Craciun, cand taia tata porcul, si-l parlia, si-l oparia, si-l invalia iute cu paie, de-l inadusii, ca sa se poata rade mai frumos, eu incalecam pe porc deasupra paielor si faceam un chef de mii de lei".