sîmbătă, 23 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 21.04.2017

'Moldoveanul sincer' a ajuns la Constanța! Polițiștii l-au prins cu un TIR încărcat cu țigări de contrabandă pe care încerca să le vândă la târgul de legume-fructe - FOTO/VIDEO

Polițiștii Gărzii de Coastă au confiscat un TIR și zeci de mii de țigarete de contrabandă după ce au prins un bărbat în timp ce încerca să introducă tutunul de contrabandă, ascuns printre legume și fructe, pe piața neagră din Constanța.

O mașină abandonată în fața unui liceu din Constanța s-a transformat într-un periculos loc de joacă pentru copii - FOTO

O mașină abandonată în fața Liceului 'Lucian Blaga' din cartierul constănțean Poarta 6 s-a transformat într-un periculos loc de joacă pentru copii. Lăsată de mai multe săptămâni pe terenul din fața liceului, mașina a fost deschisă de copii și vandalizată de hoți, iar acum părinții se plâng că Dacia este un pericol pentru cei mici.

FedCup 2017. Simona Halep joacă în primul meci împotriva lui Heather Watson! Programul complet al meciurilor din stațiunea Mamaia - GALERIE FOTO

Simona Halep va juca în deschiderea meciului dintre România și Marea Britanie, sâmbătă, în stațiunea Mamaia, împotriva lui Heather Watson.

Povestea unei regine! Regina Elisabeta a II-a împlinește astăzi 91 de ani - IMAGINI DE COLECȚIE

Regina Elisabeta a II-a (Elizabeth Alexandra Mary de Winsdor) s-a născut la 21 aprilie 1926, la Londra, fiind fiica Prințului Albert, Duce de York, viitorul rege George al VI-lea, cel de-al doilea fiu al Regelui George al V-lea și al Reginei Mary, și a Elisabetei Bowes-Lion, Ducesă de York.

Tot mai multe eleve de școală sau de liceu ajung la spital cu răni pe sâni sau organele genitale: 'Încearcă să facă sex și...'

Tot mai multe eleve de liceu sau chiar de școală generală ajung la spital cu răni grave pe sâni sau organele genitale. Medicii spun că pe adolescenți îi ia valul în timpul actului sexual și nu își dau seama că se pot răni. Băieții ajung și ei la spital cu răni la organele genitale.

A NINS LA CONSTANȚA! Mașinile de deszăpezire au ieșit pe șosele pentru a împrăștia material antiderapant - FOTO

A nins în județul Constanța, noaptea trecută, iar conducerea RAJDP Constanța a decis să scoată pe șosele 10 autospeciale pentru deszăpezire care împrăștie antiderapant.

IARNĂ ÎN APRILIE. Trafic întrerupt, porturi închise și zeci de mii de oameni lăsați fără electricitate!
De Agerpres 21 aprilie 2017

Traficul rutier este întrerupt, în această dimineață, pe mai multe tronsoane de drumuri naționale, din cauza zăpezii și a viscolului, informează, într-un comunicat de presă, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.