marţi, 22 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 21.05.2018

Administrația Donald Trump prezintă condiții pentru semnarea unui nou acord atomic cu Iranul

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a prezentat azi o serie de condiții pentru semnarea unui nou acord nuclear cu Iranul, somând regimul islamist de la Teheran să renunțe la "comportamentul negativ" și amenințând cu sancțiuni dure.

ANUNȚ DE LA RAR! Dispare ITP-ul 'aranjat' - sistemul video pentru stațiile ITP devine obligatoriu!

RAR precizează care sunt condițiile de înregistrare prin intermediul sistemului video, pe care stațiile de ITP trebuie le asigure:

CONSTANȚA. Tânăr prins de polițiști - a încercat să fure o mașină amenințând șoferul cu un pistol cu bile! GALERIE FOTO/VIDEO

De asemenea, bărbatul a amenințat și alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, apoi a fugit peste câmp, spre localitatea Hârșova.

CONSTANȚA. Imnul oficial al festivalului NEVERSEA 2018 a fost lansat astăzi - cine a compus piesa care va deveni hit! VIDEO

Astăzi, 21 mai, lansează imnul oficial compus de Manuel Riva și Alexandra Stan. Cunoscutul hit ‘’Miami’’ al lui Manuel Riva cu Alexandra Stan, care a fost săptămâni întregi în Billboard charts, devine imnul festivalului, ediția 2018, dar cu o reinterpretare a versurilor, dedicată vibe-ului NEVERSEA.

Incendiu violent la sediul Iridex din Medgidia FOTO+VIDEO

Magazia firmei de salubrizare și toate bunurile din interior au fost mistuite de flăcările care riscau să se extindă. Focarul a fost stins după aproximativ trei ore.