joi, 13 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 21.12.2017

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, întrebat despre subiectul închisorior CIA din România: 'Nu voi încălca legea ca să vă răspund la această întrebare'

Fost ofițer al SRI, Daniel Dragomir, a făcut o conferință de presă, la care a răspuns mai multor întrebări puse de presa interesată să afle noi informații "secrete". Dragomir a răspuns, cu aplombul dar și cu inteligența de care a dat dovadă în toate aparițiile sale — dar a refuzat să discute sau să răspundă la întrebări puse pe o anume temă — închisorile CIA din România.

Expoziție de fotografii la galeria de artă 'Virgil Coman' - constănțenii care trec prin pasajul pieton pot admira 60 de lucrări!
De Roxana Glăvan 21 decembrie 2017

Văd frumosul de lângă ei altfel decât noi, asta deși trec prin aceleași locuri, simt aceleași lucruri și sunt înconjurați de aceiași oameni.

CONSTANȚA. Fotografiile de Crăciun, must have-ul acestui sezon! Cât costă o ședință foto, într-un decor de poveste
De Andreea Bajdechi 21 decembrie 2017

Ședințele foto profesionale de Crăciun sunt must have-ul acestui sezon. Fie că mergeți în cuplu, în familie, cu bunicii sau cu animalul de companie, fortografiile vor rămâne amintiri peste ani. Astăzi, am vizitat și noi un fotograf care ne-a spus câteva detalii despre aceste ședințe. În studioul său am găsit o familie care a vrut ca începând de anul acesta, să-și facă și un altfel de cadou de sărbători.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Suflete nevinovate, chinuite într-o cămăruță din Ovidiu! 5 copii au nevoie de ajutor
De Cristina Puşcaşu 21 decembrie 2017

Sărbătorile ne fac mai buni. Aflăm asta, an de an, când tot mai mulți români se implică să-i ajute pe cei loviți de soartă. Așa s-a întâmplat și în cazul Angelicăi, o femeie care își crește singură cei 5 copii într-o cămăruță din Ovidiu. În Postul Crăciunului, îngerii celor mici pesemne i-au trimis oameni care-i întind acum o mână de ajutor. Luptătorul MMA Marius Robert Orbocea și-a mobilizat prietenii pentru a ajuta cele 6 suflete să treacă de iarna grea.

Un nou scandal la Adăpostul de la Ovidiu! Câini târâți pe asfalt și înghesuiți în cuști, deși adăpostul se închide - patrupedele riscă să moară de foame! Autoritățile, indiferente la soarta animalelor!

Adăpostul de la Ovidiu se află, din nou, în centrul unui scandal. Activiștii pentru drepturile animalelor din Cernavodă au filmat cum angajații firmei de ecarisaj cu care Primăria are contract au prins mai mulți câini astăzi, în condițiile în care adăpostul se închide în zilele de Crăciun. Concret, oamenii acuză că animalele vor sta fără hrană și tratamentele pe care ar trebui să le primească și că ar putea fi etanasiate mai devreme decât permite legea din moment ce angajații adăpostului nu au mai promovat niciun animal pentru adopție încă de la începutul lunii, deși ar fi prins câini în continuare. În tot acest timp, primarul din Cernavodă ridică din umeri.

Contre în coaliție pe tema Casei Regale - premierul Mihai Tudose susține că Palatul Elisabeta ar trebui să revină statului român!

Premierul Mihai Tudose nu susține proiectul de lege privind statutul Casei Regale, apreciind că Palatul Elisabeta ar trebui să revină statului român. El a fost imediat corectat de unul din inițiatorii legii privind statutul Casei Regale, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a spus că, în prezent, Palatul Elisabeta este în proprietatea statului. O replică acidă a primit Tudose și de la președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău.

CONSTANȚA. Auchan, pus să plătească despăgubiri de zeci de mii de euro - 16 persoane la spital după ce au mâncat la autoservirea hypermaketului!

Unul dintre cele mai cunoscute hypermarketuri din Constanța va trebui să plătească despăgubiri în valoare de peste 50 de mii de euro, unor clienți. Este vorba despre 16 persoane, printre care se numără și un copil, care s-au intoxicat după ce au mâncat la autoservirea hipermarketului. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța.

CONSTANȚA. Apel umanitar pentru o tânără de 19 ani - Cezara are nevoie de sângele nostru pentru a trăi!

Are 19 ani și tot viitorul în față. Cezara, o tânără din Constanța, diagnosticată cu o boală cruntă, are nevoie de ajutorul semenilor pentru a face față unei bătălii cu o boală cruntă.

Opt români au traversat Atlanticul pentru a veni în sprijinul copiilor cu autism - 2.700 de ore de terapie pentru micuți, câștigate!

Aurelian Bazgu, Adrian Vîrlan, Răzvan Neagu, Sorin Sanda, Daniel Durigo, Daniela Bololoi, Eugen Radan și Tiberiu Duma au plecat în luna octombrie, la bordul velierului Andrew, din Gran Canaria, participând la cea mai mare competiție de navigație trans-atlantică, Atlantic Rally for Cruisers (ARC), alături de alte peste 280 de ambarcațiuni din întreaga lume.

21 decembrie - cea mai scurtă zi a anului! SOLSTIȚIUL DE IARNĂ 2017

În această zi, emisfera nordică a planetei este în punctul cel mai îndepărtat față de soare, scrie USA Today. Momentul exact are loc în același timp peste tot pe Terra. În România, are loc la 18:28.

Haos în sănătate! Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurări de sănătate!

Medicii de familie anunță că, începând cu data de 3 ianuarie 2018, nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurări de sănătate, ca urmare a nesemnării actelor adiționale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistență medicală primară.

Alegeri în Catalonia - peste cinci milioane de cetățeni sunt așteptați la urne! Criza politică poate ajunge la final

Alegerile au fost convocate de către Guvernul central de la Madrid, după ce acesta a dispus dizolvarea Parlamentului și Guvernului regional din Catalonia, drept reacție la declarația de independență adoptată în mod unilateral de foștii lideri ai regiunii.