miercuri, 12 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 22.02.2018

Ministrul Justiției a cerut revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi!

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că raportul managerial de la DNA presupune activitatea Laurei Codruța Kovesi timp de un an, din februarie 2017 și până în februarie 2018.

Ministerul Sănătății NU declară EPIDEMIE de gripă - numărul deceselor a ajuns la 47 de persoane!

Întrebată dacă există posibilitatea declarării unei epidemii, având în vedere că a crescut numărul celor care au decedat în urma gripei, Pintea a răspuns: „ În niciun caz. Este un număr mare de decese, dar nu este peste nivelul pe care specialiștii l-au prognozat”.

CONSTANȚA. Imagini de groază la o măcelărie din Tomis 3 - mizerie de nedescris și carne expirată! Peste o tonă de produse confiscate, unitatea ÎNCHISĂ! GALERIE FOTO/VIDEO

Ca urmare, s-a retras de la comercializare peste o tonă de produse, iar unitatea a fost închisă temporar și amendată cu suma de 10.000 de lei.

Adevărata oportunitate

Spre stupoarea generală, concluzia a fost că nu e oportună luarea unei decizii în privința șefei DNA. De atunci, a trecut un timp lung și traumatizant. Și, iată, astăzi se consumă al doilea act al piesei. Va fi din nou inoportună o decizie? Și care e de fapt adevărata oportunitate?