luni, 24 septembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 22.10.2017

CAZ ȘOCANT! Mămică MĂCELĂRITĂ de doctor - 10 zile ÎN COMĂ după cezariană! Manuela are nevoie de ajutorul nostru

Medicii susțin că este necesară conectarea la un aparat care sa stimuleze carnea sa creasca.

După Catalonia, două dintre cele mai bogate regiuni ale Italiei cheamă cetățenii la vot, pentru mai multă autonomie!

În timp ce toți ochii sunt ațintiți spre Catalonia și lupta ei pentru independența de Spania, două dintre cele mai prospere regiuni ale Italiei ies la vot, duminică, în cadrul unui referendum consultativ pentru mai multă autonomie. Nu este însă vorba despre un "divorț" de Italia, notează CNN.

Invitație-surpriză pentru 'Rege' la finalul meciului FC Viitorul - CFR Cluj! Un puști de 6 ani l-a invitat pe Hagi la ziua sa: 'te luăm cu noi în cantonament'!

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinții copilului și să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuțul să ajungă alături de jucătorii și antrenorul preferat.

CONSTANȚA. O construcție-simbol va fi demolată - la inaugurarea ei a participat regele Carol al II-lea!

Piatra de temelie a fost pusă în anul 1933, iar finalizarea lucrărilor s-a făcut după 3 ani, în 1936. La momentul festiv a participat și Regele Carol al II-lea.

ROMÂNIA. Tânără bolnavă de scleroză multiplă LĂSATĂ FĂRĂ PENSIE pentru că a primit 230 lei după ce a publicat poezii: 'Nu mai am chef să mai lupt'!

Maricica Belearta Mononoke, o tânără bolnavă de scleroză multiplă, acuză că va rămâne fără pensia de invaliditate pentru că primit 230 lei după ce a publicat un volum de poezii. Surse ministeriale au declarat că au fost demarate verificări pentru a se stabili situația de fapt.

PROGNOZA METEO. Se strică vremea - temperaturile încep să scadă! Cum va fi vremea la Constanța

Temperaturile încep să scadă în toate regiunile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și izolat în rest, îndeosebi în sud-estul teritoriului.