joi, 13 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 22.12.2017

O seară de neuitat! Phoenix și MK All Star au făcut spectacol la Constanța

Magia sărbătorilor de iarnă s-a simțit din plin joi seară, la Sala Sporturilor. Clubul Sportiv Phoenix a organizat un meci caritabil în compania echipei de baschet a militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu. Constănțenii au fost invitați să aducă jucării, cărți, dulciuri și haine pentru copiii nevoiași din județ, în cadrul campaniei ”Oricine poate fi Moș Crăciun”.

JUDEȚUL CONSTANȚA - captură record de petarde și artificii

Oamenii legii au prins mai multe persoane care urmau să comercializeze aproape 4 tone de artificii și petarde în mod ilegal. Suspecții au fost reținuți, iar marfa confiscată.

28 de ani de la revoluție - 26 de constănțeni au murit și alți 86 au fost răniți în decembrie 1989

22 decembrie 1989 este ziua în care și Constanța a intrat pe lista orașelor Revoluției. După bucuria generală cauzată de fuga dictatorului și de democrația abia născută de câteva ore, mii de oameni au ieși în stradă ca să preia, în numele poporului, instituțiile prin care regimul comunist își exercitase opresiunea. Prima oprire a fost la așa numita Casă Albă, primăria muncipiului.

EXCLUSIV! Un aparat de tip Pay Point, furat zilele trecute, găsit cu ajutorul TV Neptun
De Andreea Bajdechi 22 decembrie 2017

Pentru a verifica informațiile o echipă Neptun TV s-a deplasat la fața locului. Aparatul ar fi putut fi unul dintre cele patru furate zilele trecute din două hypermarketuri din Hârșova și Medgidia, așadar a fost apelat numărul unic de urgență 112.

CONSTANȚA. Scene șocante la școală - elevă pusă la zid și lovită cu pumnii de o colegă, spre amuzamentul celorlalți! Nimeni nu intervine - VIDEO

Bătaia dintre cele două a avut loc se pare la Școala Ion Creangă din comuna constănțeană Albești. Pe imaginile surprinse cu telefonul mobil se vede cum agresoarea se năpustește asupra colegei sale cu pumnii, o lovește peste față și o trage de păr.

ALERTĂ METEO! Meteorologii au emis o atenționare de ninsori, viscol și polei, până în Ajunul Crăciunului!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de intensificări ale vântul și ninsori viscolite în zona montană înaltă, precipitații mixte și polei, pentru perioada 23 decembrie, ora 02 - 24 decembrie, ora 22.

ZI NEAGRĂ PENTRU DNA! Zece persoane trimise în judecată de DNA, achitate în instanță!

Ziua de miercuri a fost una neagră pentru DNA. Zece persoane trimise în judecată de procurorii anticorupție au fost achitate în instanță.

Proiectul de buget pe anul 2018 a fost adoptat! Creștere economică de 5,5% - cât vor fi cursul și inflația în viziunea Finanțelor!

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au votat proiectul de buget pentru anul 2018, acesta fiind construit pe o creștere economică de 5,5%, inflație medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro și câștig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

CONSTANȚA. Aproape patru tone de articole pirotehnice, confiscate de polițiștii!

Polițiștii din Constanța au confiscat aproape patru tone de articole pirotehnice deținute ilegal. Cele patru persoane care le dețineau ilegal au fost prinse când transferau marfa dintr-o autoutilitară în alta, a transmis Poliția Română.

Institutul Cantacuzino a trecut oficial în subordinea MApN - când va începe producția de vaccin!

Ministerul Sănătății și Ministerul Apărării Naționale au semnat, azi, mandatul de predare-primire al Institutului Cantacuzino,cei doi miniștri precizând că în aproximativ doi ani va începe și producția de vaccin antigripal, iar personalul civil va rămâne inclus în noua organigramă a institutului.

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir: Zeci de persoane din conducerea statului, ascultate de SRI!

Călin Popescu Tăriceanu, Vasile Blaga, Eugen Teodorovici, Mihnea Costoiu, Ioan Rus, Bogdan Chireac sau Valerian Vreme sunt printre cele 80 de persoane pentru care s-a emis mandatul de ascultare, monitorizare video și urmărire în perioada iulie-noiembrie 2014.