marţi, 23 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.01.2019

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.

ALERTĂ LA CONSTANȚA. Gripa face primele victime - două persoane au fost ucise de virus!

Două persoane au murit de gripă, în Spitalul Județean din Constanța, niciunul dintre pacienți nefiind vaccinat antigripal.

Nicușor Constantinescu face un apel public către Avocatul Poporului, Parlamentul României, Guvernul României, CSM și ministrul Justiției

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a făcut un apel public către Avocatul Poporului, Parlamentul României, Guvernul României, CSM și ministrul Justiției, după ce, pe data de 4 ianuarie, judecătorul a amânat cu cinci luni evaluarea pentru cererea de eliberare.

CONSTANȚA. Măsuri contra gripei luate la Spitalul Județean! Care sunt noile reguli

Pacienții care au de efectuat investigații în cadrul SCJU, se vor echipa corepunzător cu halat, mască și totoși de unică folosință.

24 ianuarie: Unirea Principatelor și pașii spre transformarea lor în România
De Mediafax 23 ianuarie 2019

În 1859, Conferința puterilor garante de la Paris (26 martie - 25 august 1859) a recunoscut dubla alegere a lui Cuza ca domn al celor două principate. Abia pe 4 decembrie 1861, Poarta Otomană recunoaște unirea pe durata domniei lui Cuza.

DEZASTRU pe piața finaciară! Indicii ROBOR la 3 luni, la 6 luni și la 9 luni au crescut puternic
De Mediafax 23 ianuarie 2019

Indicele ROBOR la 6 luni, utilizat la calculul dobânzilor la creditele ipotecare lei cu dobândă variabilă, a crescut miercuri la 3,31% pe an, de la 3,28% marți.

CONSTANȚA. Pericol pe străzi. IMAGINI ȘOCANTE

Imaginile au ajuns și la polițiștii constănțeni, care au început cercetările pentru identificarea conducătorului auto.