duminică, 16 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.02.2018

CONSTANȚA. Revin ninsorile și gerul pe litoral - temperaturi de -10 grade! De când se încălzește vremea

Dacă media temperaturilor pentru această dată din calendar este în jurul valorii de 5 grade Celsius, în weekend, la Constanța se anunță și -10 grade.

24 februarie - sărbătoarea iubirii la români! Tradiții și obiceiuri de Dragobete

Sărutul este obligatoriu în fiecare cuplu care dorește să își mențină iubirea, până la interzicerea plânsului, care ar atrage necazuri în următoarele luni.

Ministerul Justiției a publicat raportul privind DNA - documentul conține discursul lui Toader și 11 anexe!

Ministerul Justiției a publicat, azi, raportul privind activitatea conducerii DNA, acesta conținând discursul lui Tudorel Toader de joi seara, când a prezentat motivele pentru care solicită revocarea Laurei Codruța Kovesi. Documentul conține și 11 anexe, decizii ale unor instituții și regulamente

Ștafeta otrăvită

Aproape fără excepție, contestatarii doamnei Laura Codruța Kovesi se întreabă ce l-a apucat pe preedintele Klaus Iohannis. Cum de a reacționat atât de promt un personaj cu reacții în mod obișnuit lente? De ce atât de vehement, încât mai-mai nu și-a lăsat nicio altă cale de ieșire din această situație, cu excepția unei respingeri a solicitării ministrului Justiției? Există un atu pe care îl ține președintele în mânecă? Sau asistăm pur și simplu la debutul unei negocieri în termeni extrem de duri?

CONSTANȚA. Percheziții de amploare la persoane care au exploatat sexual femei - 10 suspecți REȚINUȚI!

Zece persoane suspectate de proxenetism în cazul unei rețele care facilita unor românce practicarea prostituției în Cehia și România au fost reținute.

Noile tarife RCA - acestea sunt mai mari decât cele in 2017. Cât vor plăti șoferii pentru polița de asigurare obligatorie

Schimbarea relativă a primei de risc de referință comparativ cu cea din tariful de referință anterior nu este consistentă la nivelul tuturor categoriilor de autovehicule, existând „atât scăderi, cât și creșteri de valoare”, precizează ASF.