luni, 18 iunie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.03.2017

Nu contează scorul, Săgeata câștigă! Finală inedită, vineri, la Trofeul Telegraf

Mâine seară vom cunoaște câștigătoarea ediției a 26-a a Trofeului Telegraf la fotbal în sală. Va fi o finală inedită, între deținătoarea trofeului, Săgeata Stejaru, și... ASC Săgeata Stejaru, o nouă echipă, formată la începutul acestui an. Ambele sunt neînvinse și anunță un duel de zile mari.

SSC Farul joacă sâmbătă la Băneasa. Iulian Răvoiu: 'Toate echipele se motivează în plus contra noastră'

Liderul Ligii a 4-a, Spirit Suporter Club Farul se pregătește pentru... a 22-a victorie din acest sezon. Răvoiu și Suciu s-au refăcut după accidentări mai vechi și sunt apți de joc pentru meciul de sâmbătă, de la Băneasa.

'Love Actually', unul dintre cele mai îndrăgite filme romantice din lume, revine după 14 ani!

'Love Actually' este unul dintre cele mai îndrăgite filme romantice britanice din ultimele două decenii. La 14 ani de la lansare, actorii s-au întors pe platourile de filmare pentru o scurtă continuare.

Liceul Militar de Marină din Constanța ar putea fi reînființat - VIDEO

Liceul Militar de Marină 'Alexandu Ioan Cuza', o instituție de învățământ de prestigiu din Constanța în anii ’90, ar putea fi reînființat. Reprezentanții Ligii Navale Române au început demersurile în acest sens și au trimis mai multe solicitări către Parlament și Guvern.

CUPA PRESEI LA TIR. Zeci de jurnaliști constănțeni, înarmați cu pistoale, au luat cu asalt sediul Poliției - VIDEO

Zeci de jurnaliști înarmați au fost surprinși, astăzi, în apropierea Inspectoratului Județean de Poliție din Constanța. Nu a fost vreo reglare de conturi și nici legitimă apărare. Reporteri și operatori video constănțeni au luat parte la 'Cupa Presei la Tir', unde și-au testat abilitățile de trăgători la țintă.

Poetul Ovidiu este omagiat, în această săptămână, la Constanța - VIDEO

Poetul Ovidiu este omagiat, în această săptămână, la Constanța. Elevi, profesori și oameni de cultură din orașul de la malul mării comemorează două milenii de când s-a stins poetul care și-a trăit ultimii ani în cetatea Tomis. Universitatea 'Ovidius' a organizat mai multe evenimente dedicate iubitorilor de poezie.

Cea mai înaltă clădire din lume va fi construită la New York și va avea o formă... inedită - GALERIE FOTO

Cursa pentru construcția celui mai spectaculos zgârie-nori din lume a atins noi culmi după ce planurile unei clădiri care se vrea a fi cea mai înaltă din lume au fost dezvăluite.

Panică pe stradă! Cinci tineri s-au îmbrăcat în arabi și au amenințat trecătorii cu un pistol - VIDEO

A fost panică seara trecută în Ploiești, unde cinci tineri au glumit pe seama comiterii unui atac terorist. S-au îmbrăcat în straie arabe, și-au pus turbane pe cap, au scos un pistol de jucărie pe geamul mașinii și au început să amenințe trecătorii.

Jurnalista Simona-Catrina Roman a murit după o luptă grea cu o boală necruțătoare!

Încă un jurnalist valoros pleacă la cele veșnice. Simona Catrina-Roman a murit în această noapte după o grea suferință.

Ești în căutarea unei mașini bune? ANAF scoate la LICITAȚIE mașini de mii de euro pentru numai câteva mii de lei!

Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la licitație mai multe autoturisme în valoare de câteva mii de euro fiecare, la prețuri ce pornesc de la numai câteva mii de lei!

Românii răniți în atentatul terorist de la Londra sunt din Constanța! Andreea Cristea a fost aruncată în Tamisa după ce a fost lovită cu mașina - FOTO/VIDEO

Cei doi români răniți în urma atentatului terorist de la Londra sunt din Constanța! Andrei Burnaz și Andreea Cristea au fost internați într-un spital din capitala Angliei, însă, din nefericire, starea tinerei din Constanța este critică.

Polițiștii au anunțat că vor protesta timp de trei zile în fața Ministerului de Interne pentru a cere salarii mai mari!

Polițiștii din sindicatele Pro Lex și SNPPC au anunțat că vor ieși în stradă, trei zile la rând, joi, vineri și sâmbătă, pentru a cere salarii mai mari, după modelul celor acordate în sistemul sanitar, dar și altor categorii de bugetari.