sîmbătă, 21 aprilie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.04.2017

Când vor depune angajații români prima declarație de venit. Ministrul Finanțelor: Consultantul fiscal va fi precum medicul de familie!

Un nou sistem de impozitare va fi introdus de anul viitor de Ministerul de Finanțe, prin care va fi taxat venitul global și va fi introdusă noțiunea de „gospodărie”. Ministerul Finanțelor dorește revenirea la sistemul impozitării pe venitul global, urmând să introducă și o armată de consultanți fiscali care să îi ajute pe români să își completeze declarațiile fiscale.

România se menține în Grupa Mondială II, după victoria Irinei Begu pe zgura de la Mamaia!

Echipa României își păstrează locul în Grupa Mondială II a Fed Cup, după ce a învins formația Marii Britanii în meci de baraj, astăzi, la Tenis Club IDU din Mamaia, scor 3-1, prin punctul adus de Irina Begu, care a dispus de Heather Watson cu 6-4, 7-5.

Cătălina Ponor, campioană europeană la bârnă la CE de la Cluj-Napoca, Larisa Iordache - medalie de bronz!

Cătălina Ponor a obținut, astăzi, medalia de aur, iar Larisa Iordache a câștigat bronzul în concursul de la bârnă din cadrul Campionatelor Europene găzduite în aceste zile de Cluj-Napoca.

Tenisul se joacă pe teren! Simona Halep a învins-o pe Johanna Konta: România conduce Marea Britanie cu 2 - 1 în meciul de FedCup de la Mamaia!

Simona Halep a învins-o, astăzi, pe Johanna Konta, în meciul cu numărul trei din întâlnirea dintre România și Marea Britanie din FedCup.

CRIMĂ ȘOCANTĂ. Un tânăr a fost ucis cu o bâtă de baseball din cauza unor postări pe Facebook

Un tănăr în vârstă de 17 ani, din orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, a fost ucis, sâmbătă noapte, cu mai multe lovituri de bâte și topor de un alt tânăr și de către tatăl acestuia, din cauza unor postări de rețeaua de socializare Facebook.

Cei doi copii morți în avalanșa din Retezat vor fi aduși de pe munte în această dimineață

Trupurile celor doi copii, de 13 și 14 ani, care au murit sâmbătă după-amiază în avalanșa produsă în masivul Retezat, vor fi aduse la baza muntelui în cursul zilei de astăzi de echipe ale Salvamont și Jandarmeriei Hunedoara, a informat Centrul Județean de Comunicare și Informare Publică (CJCIP) Hunedoara.