duminică, 21 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.05.2017

CONSTANȚA. Taximetrist snopit în bătaie de un tânăr! Doi polițiști s-au luptat cu agresorul în trafic - VIDEO

Aurel Florian Drăgan, un bărbat din Constanța care a semănat panică după un scandal în trafic, a fost condamnat de Judecătorie Constanța la un an și o lună de închisoare cu suspendare.

Unchiul Simonei Halep, condamnat la închisoare pentru moartea unei femei într-o explozie devastatoare!

Constantin Arghir, unchiul Simonei Halep, a fost condamnat la doi ani și cinci luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă după ce o femeie și-a pierdut viața în urma unei explozii în localitatea Dorobanțu.

CONSTANȚA. Florile din parcuri și ronduri au fost furate de hoți și vândute în piețele din oraș!

Florile din parcurile și rondurile din Constanța sunt furate zilnic de oameni care ulterior le vând în marile piețe ale orașului. Asta au descoperit angajații Primăriei Constanța care se ocupă de spațiile verzi.

Ziua națională a aromânilor de pretutindeni! Cum au sărbătorit aromânii din Constanța - VIDEO
De Andreea Bajdechi 23 mai 2017

Aromânii de pretutindeni sărbătoresc astăzi 112 ani de când au fost recunoscuți pentru prima dată, oficial, ca națiune aparte în Imperiul Otoman. Astăzi, evenimentele dedicate lor s-au ținut lanț. La Constanța, petrecerea în cinstea lor a avut loc în centrul vechi al orașului.

Stadionul Farul urmează să fie preluat de Consiliul Județean Constanța pentru a fi reabilitat - GALERIE FOTO

Consiliul Județean Constanța a aprobat astăzi hotărârea privind preluarea din proprietatea publică a statului și adminstrarea Ministerului Turismului și Sportului prin Direcția Județeană de Sport și Tineret în domeniul public al județului Constanța și administrarea Consiliului Județean Constanța a bazei sportive Farul Constanța, inclusiv stadionul.

CONSTANȚA. Nava Școală Mircea a plecat într-un nou voiaj de instrucție - GALERIE FOTO

Nava Școală Mircea, a plecat astăzi din Portul Constanța în cel de-al 37 marș de instrucție practică cu 163 de marinari militari la bord, pe parcursul căruia nava va străbate aproape 10.000 de mile marine și va purta tricolorul românesc în 11 porturi din nouă țări cu deschidere la Marea Mediterană, Marea Nordului, Marea Baltică și Oceanul Atlantic.

Roger Moore, celebru pentru seria James Bond, a murit astăzi la vârsta de 89 de ani

Actorul britanic Sir Roger Moore, celebru pentru rolurile sale din seria James Bond, a murit, astăzi, în Elvetia, dupa o luptă cu o boală necruțătoare, a anunțat familia sa, citată de The Telegraph.

Imagini incredibile pe plaja din Mamaia! Doi bărbați au fost găsiți dezbrăcați și aproape inconștienți - VIDEO

Doi bărbați au fost găsiți dezbrăcați și aproape inconștienți pe plaja din stațiunea Mamaia, astăzi, de agenții de pază care se ocupă de securitatea plajei.

CONSTANȚA. Tentativă de spargere la sediul Trezoreriei! Doi hoți au fost prinși în flagrant - FOTO

Doi hoți au fost prinși în flagrant, noaptea trecută, în timp ce încercau să spargă sediul Trezoreriei situat în zona Gării CFR din Constanța.

Fiscul a scos la vânzare noi autoturisme. Ce mașină are prețul de pornire 250 de lei - LISTĂ

Fiscul scoate din nou la vânzare câteva zeci de mașini, oferta fiind variată, de la Dacia 1310 și Moskvich la Audi, BMW și Mercedes. Prețurile variază de la 250 de lei la 7.550 lei.

ATENTAT LA MANCHESTER. Momentul șocant în care tinerii se calcă în picioare pentru a scăpa cu viață - VIDEO

După explozia provocată de un terorist sinucigaș, pe stadionul pe care Ariana Grande a susținut un concert la care au participat 21.000 de oameni, majoritatea copii și adolescenți, s-a instalat panica și teroarea.

CARNAGIU LA CONCERT. Cel puțin 22 de tineri și-au pierdut viața, iar alți 59 au fost răniți în urma unei explozii la Manchester - FOTO/VIDEO

Cel puțin 22 persoane și-au pierdut viața și alte 59 au fost rănite în urma unei explozii provocate de un terorist sinucigaș în interiorul Manchester Arena în timpul unui concert susținut de artista Ariana Grande, potrivit New York Times.