vineri, 22 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.06.2018

Au fost publicate rezultatele finale la Evaluarea Națională! Când încep înscrierile pentru admiterea la liceu! CALENDAR Admitere 2018

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost afișate, sâmbătă după amiaza, la centrele de examen și pe evaluare.edu.ro. Aproape 24.000 de elevi au depus contestații, dintre care peste 3.000 au fost înregistrate în Capitală.

Bătaie pe locurile de la Poliție! Peste 10.000 de tineri vor să ocupe unul din cele 1.600 de locuri de la școlile de poliție ale MAI

Numărul băieților înscriși este mai mare decât cel al fetelor, însă aceștia vor candida pentru aceleași locuri, toți având șanse egale.

Iohannis anunță că va candida pentru un nou mandat la Președinție!

Klaus Iohannis a anunțat că este hotărât să candideze pentru încă un mandat de președinte al României.

COD RUTIER 2018! Șoferii care filmează în timp ce conduc vor risca să fie amendați și să li se ia permisul auto

Șoferii care folosesc telefonul mobil sau camera pentru a face filmări vor risca o amendă de câteva sute de lei, potrivit unui proiect de act normativ înregistrat recent la Senat.

Cum acționează escrocii după metoda Accidentul. Sfaturi de la polițiști pentru cetățeni!

Pentru a nu deveni victima infractorilor care acționează după „metoda accidentul”, polițiștii ialomițeni atenționează cetățenii să fie prudenți atunci când sunt apelați telefonic de persoane necunoscute și îi sfătuiesc să țină cont de mai multe sfaturi.