duminică, 21 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.11.2017

Neînvinsă de opt meciuri în Liga Zimbrilor, Dobrogea Sud visează la 'primăvara europeană'

Dobrogea Sud a trecut cu bine și testul de la Vaslui, unde a obținut miercuri seară cea de-a șaptea victorie în campionat. Constănțenii se pot concentra de astăzi exclusiv asupra returului cu Magdeburg din Cupa Federației Europene de Handbal. Duminică, handbaliștii noștri mizează pe tribune pline la Sala Sporturilor.

Tomitanii vor victoria cu RC Bârlad

Au promovat anul acesta în Divizia Națională de Seniori, dar sunt pe primul loc la finalul turului și se gândesc tot mai serios la promovarea în Superligă! Rugbiștii de la Tomitanii Constanța vor să obțină a șasea victorie din acest sezon, sâmbătă, pe stadionul Mihail Naca, în meciul cu Rugby Club Bârlad.

Tragedia de pe nava Fundulea, rememorată astăzi la Constanța! Atacul, un avertisment pentru Nicolae Ceaușescu, care înarma indirect Irakul!
De Roxana Glăvan 23 noiembrie 2017

Se împlinesc 30 de ani de când cargoul Fundulea, sub pavilion românesc, a fost bombardat de iranieni cu napalm, o substanță periculoasă care provoacă incendii și nu poate fi stinsă ușor. 12 dintre marinarii care s-au aflat la bordul navei s-au reîntâlnit, astăzi, la Constanța și au retrăit coșmarul din dimineața zilei de 23 noiembrie 1987 din strâmtoarea Ormuz.

Prima moțiune de cenzură la adresa Guvernului Tudose a picat!

156 de voturi. Atât au reușit reprezentanții opoziției să adune astăzi la votul asupra moțiunii de cenzură depusă de PNL. Aveau nevoie, însă, de 233. În timpul dezbaterilor, în exterior, aproximativ 4.000 de persoane, în mare parte membrii sau simpatizanți PNL, au încercat formarea unui lanț uman în jurul clădirii Parlamentului. Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au refuzat să conducă lucrările plenului reunit, iar deputații și senatorii PSD și ALDE, au părăsit sala înaintea votului.

Val de sinucideri la Constanța! Cinci oameni și-au încheiat socotelile cu viața: 'Simt că Dumnezeu m-a părăsit'

Este o săptămână care pare blestemată în Constanța. Doi bărbați au luat crunta decizie, noaptea trecută, de a-și încheia socotelile cu viața. Unul a lăsat un bilet de adio în care a scris ce îl măcina. Cel de-al doilea a părăsit această lume fără nicio explicație. În doar câteva zile, vorbim așadar de cinci oameni care s-au sinucis, iar bilanțul tragic a cutremurat orașul.

Cazul care a șocat Italia! Constănțeancă torturată și violată timp de 10 ani: 'Îi spărgea capul și i-l cosea cu nailon de undiță. O punea să-și mănânce excrementele'

O constănțeancă a fost exploatată ca sclavă sexuală, de un italian dezaxat. Povestea acesteia pare desprinsă dintr-un film de groază. Timp de zece ani, femeia a fost sechestrată într-o pivniță neluminată și dormea pe cartoane, pe care le împărțea cu șobolanii. Tânăra de 29 de ani a fost găsită într-o stare de sănatate deplorabilă. Ziariștii din Italia spun că monstrul îi spărgea capul și îi cosea rănile cu ață de pescuit. În sclavie, femeia a dat naștere la doi copii, fără niciun ajutor. Vă avertizăm că următoarele informații au un puternic impact emoțional.

A murit marea actriță Stela Popescu!

O mare stea a teatrului și a filmului românesc s-a stins astăzi, la vârsta de 81 de ani. Îndrăgita Stela Popescu a fost găsită fără suflare, în această după-amiază, în locuința sa de un membru al familiei. Nu era cunoscută cu afecțiuni grave și nici nu a dat semne că ar avea vreo boală care să o macine. Dovadă, ultimele roluri pe care le-a jucat pe scenă, recent chiar și la Constanța.

CONSTANȚA. Tânără folosită ca SCLAVĂ SEXUALĂ timp de 10 ani!! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE

Coșmarul femeii a început în 2007 când s-a dus să lucreze ca îngrijitoare.

ȘOCANT. O româncă a fost sechestrată timp de zece ani într-o pivniță din Italia - legată și supusă la nenumărate abuzuri!

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în Italia în 2007 când avea doar 19 ani, angajându-se la o familie ca îngrijitoare.

JUDEȚUL CONSTANȚA. INCENDIU în Ovidiu! GALERIE FOTO

Pompierii au fost solitați să intervină la un incendiu care a cuprins acoperișul unei case din localitatea Ovidiu

JUDEȚUL CONSTANȚA. DESCOPERIRE MACABRĂ - un bărbat MORT gasit într-un pârâu!

Din primele informații, bărbatul decedat este din Mihail Kogalniceanu.

Veste bună! Normele privind admiterea în școlile MAI, publicate în Monitorul Oficial - criteriul de înălțime a fost eliminat

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, eliminarea limitei de înălțime pentru candidați este în acord inclusiv cu hotărârile Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, care a recomandat instituției să elimine acest criteriu, dar și cu unele soluții pronunțate de diverse instanțe de judecată.