joi, 18 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.11.2018

Pesta Porcină Africană evoluează în 289 de localități din 17 județe: peste 300.000 de porci, eliminați!

Au fost stinse până la această dată 5 focare în județul Satu Mare și singurul focar din județul Dâmbovița. De asemenea, unitatea de procesare a cărnii aparținând societății S.C. Carniprod SRL și-a reluat activitatea, în data de 14 august 2018.

ANAF: Când se depun chestionarele privind stabilirea rezidenței fiscale

„Având în vedere cele mai sus menționate, invităm contribuabilii care primesc solicitări de a se prezenta la organele fiscale de a da curs acestora și de a clarifica aspectele ce le sunt comunicate, pentru a evita dubla impunere și a stabili statul care are dreptul de impunere a veniturilor realizate, conform prevederilor convențiilor de evitare a dublei impuneri și a Codului fiscal.

DRAMĂ. Un militar a murit electrocutat, în timpul pregătirilor pentru parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Reacția MApN: Plutonierul Alexandru Orosz luptase în Afganistan

„Plutonierul Orosz Alexandru avea 33 de ani, era necăsătorit și avea un copil. Era angajat în M.Ap.N. din anul 2007, cu o misiune în Afganistan. O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” cercetează cauzele producerii accidentului, fiind anunțat deja Parchetul Militar Cluj”, se mai arată în comunicatul MApN.

JUDEȚUL CONSTANȚA. TRAGEDIE pe străzi. Un tânăr a murit pe loc în urma impactului. Două mașini și un camion implicate în accident. FOTO/VIDEO cu impact emoțional

La accident au intervenit pompierii Stației Midia cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și elicopterul SMURD.