joi, 13 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 23.12.2017

O polițistă are nevoie de noi! Alina are doar 28 de ani și se luptă pentru viața ei!

Însă, acum trece însă prin momente extrem de dificile și are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și duce visele până la capăt.

Supermarketuri ca un furnicar - numeroși constănțeni au lăsat cumpărăturile pentru Crăciun pe ultima sută de metri!
De Andreea Bajdechi 23 decembrie 2017

Așa se face că astăzi, supermarketurile au fost pline ochi. Pe raioane abia aveai loc să arunci un ac. Magazinul arăta precum un furnicar

Ajutoarele lui Moș Crăciun, la treabă! Reprezentanții clubului de ciclism și-au dorit să aducă magia sărbătorilor la Constanța

După ce au străbătut cele mai importante artere din Constanța, și au împărțit bomboane celor ce le-au ieșit în cale, ajutoarele moșului au stat de vorbă cu copiii și i-au invitat să își aleagă dulciuri din sacul roșu.

CONSTANȚA. O mașină a ars ca o TORȚĂ! VIDEO

Autoturismul era parcat pe stradă, lângă gard, iar gardul era aproape de casă, astfel că focul plecat de la mașină s-a extins cu repeziune către casă.

CONSTANȚA. 2 mașini și un autobuz implicate într-un accidetn rutier. FOTO

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme și un autobuz care circula pe linia 101.

Încă 70 de cazuri de rujeolă, confirmate în ultima săptămână

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în Ialomița și București, câte 16, în timp ce în Prahova au fost confirmate 10.

Atac în stil mafiot: o mașină de lux a fost incendiată. FOTO

Pompierii sosiți la fața locului au tras concluzia că focul a fost pus intenționat. Ei au stins incendiul și au asigurat un perimetru de siguranță în jurul mașinii care a ars în proporției de 70%.

Sorin Strutinsky: 'Voi lupta până la capăt pentru ca adevărul să iasă la suprafață!'

M-a surprins decizia de astăzi a judecătorului. Știu acuzațiile DNA și am demonstrat în instanță minciunile lor, ale denunțătorului.