luni, 15 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 24.01.2018

CONSTANȚA. Lecție de istorie la Muzeul Militar
De Andreea Bajdechi 24 ianuarie 2018

Unirea Moldovei cu Țara Românească a fost cuprinsă astăzi într-o altfel de lecție de istorie, ținută astăzi, la Muzeul Militar Național "Regele Ferdinand I", Filiala Constanța. Copiii au venit într-un număr mare pentru a afla file din trecutul țării. I-au ascultat cu atenție pe cei care le-au vorbit și ne-au dovedit, la cameră, acest lucru.

CONSTANȚA. IMAGINI INCREDIBILE de la jafurile date de hoții de bancomate - câine aruncat peste gard după ce a mușcat un individ! VEZI FILMUL COMPLET

Din imagini se poate observa metoda de acționare a hoților, inspirată probabil de filmele de acțiune. Intrau în plin cu mașina în uși, ca să le distrugă, dislocau aparatele pay point, le urcau în autoturisme și după ce le goleau de bani, le aruncau pe câmp.

Mica Unire, sărbătorită la Constanța! Sute de oameni s-au prins în horă - VIDEO
De Andreea Bajdechi 24 ianuarie 2018

Cei 159 de ani de la Mica Unire au fost sărbătoriți, astăzi, și de constănțeni. Vârstnici și copii s-au strâns pe platoul din fața Prefecturii pentru a lua parte la evenimentele organizate de autoritățile constănțene. La final, cu toții și-au dat mâna și s-au prins în horă.

Constănțeni certați... cu istoria! Întrebarea ce sărbătorim de ziua Micii Uniri le dă bătăi de cap: 'Nici nu știam în ce dată suntem astăzi'

În stilul caracteristic, unii dintre români au găsit de cuviință să se cinstească de ziua Micii Uniri cu tradiționalul pahar de vin. În timp ce o parte dintre pensionarii constănțeni cu care am stat de vorbă știau pentru ce ridică paharul, alții au dat dovadă că istoria le joacă feste în fața camerei. Și dacă bătrânii au profitat de încă un prilej de sărbătoare, iar bugetarii au fost liberi prin ordonanța recent decretată, cei care au fost nevoiți să mergă la serviciu spun că au sărbătorit o zi cu importanță istorică, muncind.

CRIMA DE LA COAFOR! Militarul care și-a măcelărit iubita își premeditase fapta: 'Nimeni nu mă înșală pe mine'! Bărbatul și-a terorizat și fosta soție! - VIDEO

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul crimei din orașul dâmbovițean Titu. Părinții tinerei înjunghiate mortal de subofițerul de la MAPN în coafor spun că fata lor era terorizată de cel cu care avea un copil. Ba mai mult, rudele susțin că aceasta a depus plângere la poliție după ce bărbatul ar fi bătut-o în urmă cu o lună însă oamenii legii nu au luat nicio măsură pentru a o proteja. Și fosta soție a agresorului a declarat că militarul obișnuia să consume foarte mult alcool, moment în care devenea extrem de agresiv. Astăzi, el a fost arestat.

Singurul colac de salvare

Și din Parlament, și din Palatul Victoria, și de la Cotroceni. Cu același rezultat. Ce nu a funcționat? Eu unul am ajuns la concluzia că cel mai puternic motor al emancipării României este educația. Educația nu a funcționat!

Daniel Dragomir la Bruxelles: 'Serviciile de informații sunt în colaborare cu judecătorii'

Fostul ofițer SRI a avertizat, la conferința de presă ce a avut loc la Clubul de presă din Bruxelles având ca temă situația actuală a justiției din România, asupra implicării serviciilor de informații, implicare ce are drept scop, potrivit fostului ofițer SRI, eliminarea celor care se opun sistemului, incluzând aici media, personalitățile publice, dar și cetățenii de rând.

Prognoza METEO - ger cumplit la noapte. Termometrele vor înregistra -23 de grade!!!!

Cea mai scăzută temperatură din noaptea de marți spre miercuri s-a înregistrat în Rădăuți, județul Suceava, unde termometrele au arătat minus 21,3 grade Celsius.

CCR și legile justiției

Ce a decis CCR? Pe scurt, CCR a RESPINS TOATE exceptiile invocate de PNL, iar in cazul ICCJ a RESPINS 6 exceptii si a ADMIS 4 (2 dintre aceste articole erau propuneri facute de CSM).

CONSTANȚA. Hoții de bancomate au fost prinși! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

După ce timp de o lună au făcut prăpăd în județul Constanța, hoții de aparate pay point au fost prinși. Polițiștii au descins în locuințele lor din Ciobanu și Hârșova și i-au luat ca din oală. Este vorba despre 7 tineri în locuințele cărora oamenii legii au găsit o parte din banii furați, hainele pe care le purtau în momentul în care au comis furturile, dar au recuperat și două dintre autoturismele pe care aceștia le-au folosit în jafuri.

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Australian Open!

Meciul din sferturile de finală nu a început tocmai bine pentru Simona Halep. Karolina Pliskova a servit perfect în primul game și a profitat de erorile liderului mondial pentru a reuși primul break al jocului.