vineri, 23 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 24.08.2018

Director FBI - plan în 5 puncte pentru anihilarea statului paralel și relansarea statului de drept

România ar trebui să aplice o serie de măsuri pentru relansarea sistemului statului de drept, afectat de acuzațiile privind abuzuri comise în acțiunile de combatere a corupției, afirmă expertul american Louis Freeh, fost director al Biroului Federal de Investigații (FBI), făcând referire la protocoalele secret, citat de revista Forbes.

ATENȚIONARE METEO. Ploi, furtuni și vijelii în aproape toată țara - cum va fi vremea în Dobrogea!

Meteorologii anunță că, de vineri, că în aproape toată țara vor fi perioade de instabilitate atmosferică, ploi și vijelii.

CONSTANȚA. 15 tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au luat masa la un restaurant de pe litoral!

15 tineri aflați într-o tabără studențească la Costinești au avut nevoie de intervenția medicilor după ce au mâncat ...

Județul TULCEA: Acțiuni de recoltare a mistreților pentru prevenirea extinderii pestei porcine africane

Angajații Direcției Silvice au început acțiunile în urmă cu aproximativ două săptămâni, din cota de 119 mistreți, pe cele șapte fonduri de vânătoare, fiind capturate 20 de exemplare, potrivit reprezentanților instituției statului.

România domină topul țărilor cu cele mai ieftine produse și servicii din UE. Este pe locul I la alimente
De Mediafax 24 august 2018

La alimente, România are prețuri de doar 62,2% din media UE, urmată de Polonia (65%) și Bulgaria (73%). Cele mai mari prețuri din UE, la alimente, se găsesc în Elveția (cu 67,7% peste media comunitară), Norvegia (+60,7%) și Islanda (+56,4%).

CONSTANȚA. Români care ar fi furat bijuterii de 5,5 milioane de euro în Insulele Canare au fost arestați

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Poliția Română, în urma unei anchete a polițiștilor români, în colaborare cu Guardia Civil din Spania, sub coordonarea DIICOT, a fost destructurată o grupare itinerantă de criminalitate organizată constituită din cetățeni români, care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5.500.000 de euro prin furturi din magazine de bijuterii de lux situate în insulele Canare.