miercuri, 24 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 24.10.2017

Fost secretar de stat din Ministerul Justiției a dezvăluit lista cu magistrații binomului SRI- DNA!

Claudiu Manda, președintele comisiei parlamentare de control a activității SRI, a declarat, în această seară, că fostul secretar de stat din ministerul Justiției, Ovidiu Puțura, a prezentat în cadrul audierii sale o listă de magistrați despre care ar fi considerat că au „relații apropiate cu Sistemul”.

Phoenix a prins aripi cu Chelsea

Baschetul feminin renaște la țărmul Mării Negre după 23 de ani. Phoenix Constanța a “zburat” duminică spre prima victorie din istoria sa în Liga Întîi, 95-56 cu Rapid București. Jucătoarea americană Chelsea Douglas a câștigat repede respectul tuturor: suporteri, colege, adversare. Baschetbalista de 35 de ani a marcat... 35 de puncte.

Conferința BookLand Evolution, la Universitatea Ovidius - elevi îndemnați să-și aleagă meserii la care să muncească cu drag!
De Roxana Glăvan 24 octombrie 2017

Au pasiuni multe și tot la fel de mullte visuri, dar nicio idee clară despre ce vor să facă în viață. Tocmai de aceea, au uneori nevoie de încurajări sau de un exemplu pentru a putea porni pe drumul care îi reprezintă. Elevilor și studenților constănțeni le-au vorbit astăzi, oameni reprezentativi pentru orașul de la malul mării, în cadrul conferințelor BookLand Evolution. Ce i-au îndemnat? Să-și aleagă meserii care să le permită să meargă de drag la serviciu și, indiferent, de domeniu, să știe că dacă vor să exceleze, trebuie să învețe toată viața.

CONSTANȚA. Bobocii Academiei Navale Mircea cel Bătrân și cei ai Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale au depus astăzi jurământul!
De Andreea Bajdechi 24 octombrie 2017

Bobocii Academiei Navale Mircea cel Bătrân și cei ai Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale Amiral Ion Murgescu din Constanța au trăit astăzi, cel mai emoționant moment din viața de student: depunerea jurământului. Alături le-au fost părinții, bunicii și prietenii, unii veniți de la sute de kilometri depărtare. Viitorii militari sub drapelul marinei spun că și-au ales meseria pe care o iubesc și sunt mândri că-și vor reprezenta țara pe mările și oceanele lumii.

CONSTANȚA. Bucătărie plină de GÂNDACI și MIZERIE de nedescris, la Casa Vegetariană! GALERIE FOTO/VIDEO

Un restaurant din Constanța îi invită pe clienți să mănânce sănătos, fără conservanți sau alți aditivi, dar cu... gândaci. Comisarii de la Protecția Consmatorului au găsit o mizerie de nedescris în unitatea care are drept slogan “Sănătate prin alimentație.”

CONSTANȚA. Șoferi puși ÎN PERICOL de un tânăr DROGAT și fără permis care a intrat pe CONTRASENS! VIDEO

Scene de coșmar filmate astăzi, la intrarea în Constanța, de șoferi. Un individ la volanul unei mașini scumpe a circulat mai multe sute de metri pe contrasens, printre zeci de mașini, pentru ca în cele din urmă să iasă de pe șosea. Polițiști au stabilit că bărbatul care, prin inconștiența sa, i-a pus în pericol și pe alții era drogat, avea permisul suspendat și ținea în autoturism un pistol.

CONSTANȚA. Cod galben de vânt puternic - sunt prognozate ploi și vreme rece! Cum va fi vremea până pe 5 noiembrie

Mâine vremea se răcește și mai tare, sunt prognozate ploi, iar temperatura maximă va fi cuprinsă între 9 și 12 grade.

URMĂRIRE CA-N FILME pe străzile din Constanța - un bolid a intrat în mașina radar a Poliției, șoferul a încercat să fugă! FOTO

Poliția Rutieră Constanța a rămas fără una dintre mașinile cu radar după ce un student israelian a făcut-o praf, noaptea trecută. Șoferul a declarat că s-a speriat când a văzut că agenții vor să-l tragă pe dreapta din cauză că circula cu viteză. S-a gândit să scape de ei însă polițiștii i-au barat calea. Șoferul fugar a fost rănit ușor.