duminică, 21 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 24.11.2017

CONSTANȚA. Situație disperată pentru zeci de familii - fără căldură în prag de iarnă! 'Nici nu știm cum să ne mai încălzim'
De Cristina Puşcaşu 24 noiembrie 2017

Fără căldură în prag de iarnă. Este situația disperată în care au ajuns 20 de familii dintr-un cartier constănțean. Debranșați de la RADET, oamenii au semnat contracte cu compania care furnizează gaze și și-au instalat centralele termice. Locatarii spun că lucrarea s-a oprit din cauza birocrației și acuză firma de construcții nu vrea să le dea mai multe explicații.

Scandal într-un bloc din Constanța - administrator acuzat că umflă facturile! A intervenit Poliția!
De Cristina Puşcaşu 24 noiembrie 2017

Scandal oprit doar cu intervenția poliției la o asociație de proprietari dintr-un cartier constănțean. Mai mulți locatari îl acuză pe administratorul blocului de fraudă, dar și de faptul că nu se implică în întreținerea și funcționarea asociației. De cealaltă parte, acesta susține că nu a comis nicio ilegalitate și că poate dovedi acest lucru.

MĂRTURII DIN INFERN. După 10 ani de tortură, constănțeanca ținută captivă într-un beci din Italia a auzit astăzi vocea mamei: 'Ea plângea și plângeam și eu'

Câteva cuvinte printre suspine de durere. Atât s-a auzit la celălat capăt al firului de la Cristina, tânăra constănțeancă ce a îndurat infernul în Italia. Astăzi a fost prima dată după 10 ani când mama sa a putut să îi audă glasul la telefon. Lipsită de puteri, cu răni care se vor vindeca în luni de zile și cu un suflet rupt în bucăți, femeia a început să plângă de pe patul de spital, iar singura alinare au fost vorbele mamei care o așteaptă acasă cât mai repede.

ALERTĂ LA LONDRA! Două stații de metrou închise în urma unui incident de securitate! GALERIE FOTO/VIDEO

Autoritățile britanice au închis stația de metrou Oxford Circus și îndeamnă persoanele care sunt în zonă să se adăpostească în clădiri, informează Sky News.

Refugiul de la mare al Stelei Popescu - localnicii au aprins lumânări la locuința actriței din 2 Mai!
De Roxana Glăvan 24 noiembrie 2017

A iubit marea la fel de mult cum a iubit scena și ori de câte ori avea ocazia, actrița Stela Popescu obișnuia să se refugieze în căsuța de vacanță pe care o avea în localitatea constănțeană 2 Mai. O casă cu etaj simplă, cu vedere la mare, vopsită în albastrul nemărginit și cu o curte plină de trandafiri. În micul sat pescăresc i-a avut vecini pe Alexandru Arșinel, Vladimir Găitan și pe Sergiu Nicolaescu.

Meci eveniment la Constanța: Dobrogea Sud vs. Magdeburg, pentru un loc în grupele Cupei EHF!

Dobrogea Sud abordează cu optimism manșa retur a confruntării cu Magdeburg din turul al treilea al Cupei EHF. ”Avem șanse reale de calificare după înfrîngerea la două goluri din Germania”, spune președintele clubului constănțean, Rudi Stănescu. ”Suntem pregătiți să dăm totul în acest meci pentru a scrie istorie”, îl completează căpitanul echipei, Laurențiu Toma. Meciul este duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor.

COD ROȘU DE INTERVENȚIE. Exercițiu de amploare la Spitalul CF Constanța! GALERIE FOTO + VIDEO
De Andreea Bajdechi 24 noiembrie 2017

Planul roșu de intervenție s-a declanșat la Spitalul CF din Constanța în urma unui incendiu puternic. Zeci de pompieri și cadre medicale au intervenit, astăzi, pentru a stinge flăcările și pentru a salva pacienții care se aflau captivi în unitatea medicală învăluită de flăcări și fum. Nu a fost o situație reală, ci din fericire a fost doar un exercițiu al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica

Sâmbătă, 25 noiembrie, actrița va fi depusă la Capela Mănăstirii Cernica, iar duminică, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc înmormântarea, alături de soțul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Doi elevi CONSTĂNȚENI au obținut punctaj maxim la bacalaureatul american - aceștia s-au pregătit doar o săptămână pentru fiecare disciplină!

Radu și Sorina, elevi olimpici în sistemul românesc, au dominat clasamentele la bacalaureatul american - testul SAT, cu doar o săptămână de pregătire.