joi, 21 februarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 25.01.2018

Viitorul, două victorii în ultimele două amicale din Antalya

Noul portar al Viitorului, Valentin Cojocaru, a debutat astăzi pentru echipa lui Hagi în victoria cu Cernomoreț Odessa, scor 2-1. Puștiul de 15 ani Alexi Pitu a semnat al doilea succes repurtat de campioana României în cantonamentul din Antalya. Viitorul a câștigat și ultimul amical din Turcia, 2-0 cu polonezii de la Jagiellonia, prin golurile marcate de Cicâldău și Ianis Hagi.

CONSTANȚA. Cursurile de reflexoterapie, atracție printre șomeri!

Numărul șomerilor este mai mic la Constanța decât în multe alte zone ale țării. Iată vestea bună adusă de reprezentanții AJOFM la început de an. Pentru cei care nu și-au găsit încă un loc de muncă, Agenția are în desfășurare, de-a lungul întregului an, 28 de cursuri de calificare și recalificare atât pentru persoanele cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare. Cel mai bine cotat, în acest moment, este cursul de reflexoterapie.

CONSTANȚA. Experiență de neuitat pentru 24 de liceeni de la Colegiul Mircea - deputați la Strasbourg pentru o zi!
De Andreea Bajdechi 25 ianuarie 2018

24 de liceeni de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța au participat, luna aceasta, la Ziua Euroscola, desfășurată la sediul Parlamentului European de la Strasbourg. Invitația le-a fost făcută după ce au câștigat concursul național cu același nume, organizat de Biroul Parlamentului European din România și Ministerul Educației Naționale. Așadar, liceenii constănțeni au format prima echipă care a reprezentat România, anul acesta, în cadrul acestui program.

Banda de hoți care a terorizat Constanța, lovituri în alte 7 județe! Cei 8 indivizi furau dispozitive PayPoint ca-n filmele de acțiune!

Cei 8 indivizi reținuți ieri în urma perchezițiilor din Ciobanu și Hârșova au un palmares impresionant de infracțiuni. Oamenii legii îi bănuiesc că ar fi comis peste 20 de furturi și tentative în Constanța dar și în alte 7 județe. Deși vizau în principal aparatele pay point sunt suspectați că ar fi devalizat magazine și a fi încercat să sustragă bunuri de la ferme. Totul în doar o lună.

Precizările Spitalului Privat ISIS după moartea Teodorei, mama decedată la câteva ore după naștere!

Redăm, în continuare, conținutul integral al comunicatului dat de spitalul Isis.

O miză excesiv de mare

Între opoziție și putere. Între multinaționale și PSD. Iar în plan extern acest front a fost transferat pentru început la Bruxelles. Urmează să primim și o nouă reacție de la Washington. Se joacă pe Legile Justiției din România excesiv politic în plan intern și excesiv geopolitic în plan extern.

CONSTANȚA. Ea este mămica care a murit la câteva ore după ce și-a ținut băiețelul în brațe - Teodora a lăsat în urmă doi copilași și un soț distrus de durere!

Micuțul va avea o amintire cu mama sa, momentul în care aceasta l-a luat pentru prima dată în brațe fiind imortalizat de tată.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Incendiu violent după ce o butelie a explodat - două femei au scăpat cu viață ca prin minune

O explozie urmată de flăcări violente i-a scos din case, în această dimineață, pe cei care locuiesc pe o stradă din Eforie Nord. Două femei au ieșit cu greu, singure din imobilul cuprins de vâlvătaie. În ciuda intervenției rapide a pompierilor, casa lor a fost pe jumătate distrusă de incendiul provocat, se pare, de o butelie defectă.

CONSTANȚA. Ce a provocat moartea mămicii de la ISIS - tânăra a murit la câteva ore după ce și-a ținut băiețelul în brațe!

Mai mult, mămica și-a ținut bebelușul în brațe și chiar a a pucat să facă și poze cu micuțul.

SIMONA HALEP este în FINALA de la Australian Open - 'Am spus că voi da totul'!

Halep, în vârstă de 26 de ani, a obținut calificarea în cea de-a treia finală de Grand Slam a carierei și prima la Australian Open, la capătul unui meci care a durat două ore și 20 de minute. Constănțeanca s-a impus la cea de-a patra minge de meci pe care și-a creat-o. Ea a salvat, de altfel, două mingi de meci ale adversarei la scorul de 5-6, în actul secund.