marţi, 23 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 25.01.2019

100 de personalități valoroase ale Constanței au fost premiate!

100 de personalitãți ale Constanței au fost premiate seara trecutã în cadrul evenimentului de excepție Gala „10 oameni de valoare pentru Constanța”, ediție specialã 100 de ani de la Marea Unire. Evenimentul a avut loc la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin și a urcat pe scena 100 de oameni valoroși care au contribuit la dezvoltarea județului Constanța.

Sorina Pintea: Suntem în pragul unei EPIDEMII de gripă. Măsurile implementate de Ministerul Sănătății

Sorina Pintea a precizat că ultimele două săptămâni au fost declarate saptămâni epidemice, astfel că „suntem în pragul unei epidemii“. Ea a explicat că, pentru a declara epidemie, este nevoie de trei săptămâni în care numărul cazurilor confirmate este mai mare decât numărul cazurilor estimate.

URGIA lovește România din nou! Un nou COD GALBEN de polei, viscol și vânt

ANM a emis o nouă avertizare COD GALBEN, dar și o nouă informare meteorologică!

Cursul de schimb, un nou maxim istoric. Leul, în cădere liberă

Pe piața financiară locală a început să devină vizibilă o schimbare de macaz, dobânzile interbancare la lei mergând în sus, ca și cursul va­lu­tar. După ce dobânda inter­bancară ROBOR la trei luni a început anul sub pragul de 3% și a înregistrat mai multe zile de scă­dere, a început de ieri să crească urmând tren­dul vizibil ascendent al cursului de schimb leu/euro din ultimele săptămâni.

Vreme SEVERĂ. Circulație închisă pe A2, pe patru drumuri naționale și o restricție de tonaj, din cauza vremii

Începând de joi după-amiază până vineri dimineață, drumarii de la CNAIR au intervenit cu 1.265 utilaje și au răspandit aproximativ 7.427 tone material antiderapant.