sîmbătă, 24 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 25.06.2018

Zeci de concurenți au urcat pe scena Festivalului de muzică ușoară pentru copii 'Glasul Speranțelor', de la Techirghiol

Peste 50 de voci ale talentului au răsunat weekend-ul trecut la cea de-a 17-a ediție a Festivalului concurs de muzică ușoară pentru copii „Glasul Speranțelor”, de la Techirghio

FESTIVALUL NEVERSEA. Donezi sânge și câștigi un bilet la cel mai așteptat eveniment al verii la malul mării!

Donezi sânge și câștigi un bilet la cel mai așteptat eveniment al verii la malul mării, festivalul Neversea. Campania „Și Eu Donez” este un parteneriat între Institutul Național de Transfuzii Sanguine și organizatorii Neversea. Așa că după un periplu prin țară, caravana donatorilor a ajuns astăzi la Constanța. Toți cei curajoși au acum, în schimbul unei fapte bune, intrarea asigurată la cel mai în vogă festival care va debuta pe 5 iulie pe plaja Modern.

Concert extraordinar la Constanța - artistul Nicolae Voiculeț susține un recital la nai în Piața Ovidiu!

Concert extraordinar la Constanța, mâine, de Ziua Drapelului Național. Artistul Nicolae Voiculeț va susține un recital la nai în Piața Ovidiu, acompaniat de “Orchestra România” și Fanfara Jandarmeriei Române. Evenimentul va avea loc mâine la ora 19.00.

Superimunitatea judecătorilor CCR, adoptată de Parlament! Nu pot fi reținuți, arestați, percheziționați, trimiși în judecată fără încuviințarea plenului Curții

Senatul a adoptat, luni, ca for decizional, proiectul care modifică Legea de organizare și funcționare a Curții Constituționale, care prevede că judecătorii constituționali pot fi urmăriți penal, însă nu pot fi arestați, percheziționați sau trimiși în judecată decât cu încuviințarea plenului CCR.

PROGNOZA METEO 25 IUNIE - 8 IULIE! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Meteorologii prognozează pentru ultima săptămână a lunii iunie o vreme, în general, răcoroasă caracterizată și prin precipitații mai însemnate cantitativ la nivel național, în timp ce primele zile din luna iulie vor aduce o încălzire, cu valori termice ce vor depăși 30 - 31 de grade Celsius

ROBOR crește din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim
De Mediafax 25 iunie 2018

Indicele ROBOR la 6 luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, a crescut la 3,20%, de la 3,16%.

Zece răniți într-un accident produs în Ungaria în care au fost implicate două vehicule din România

Accidentul rutier a avut loc duminică pe Drumul național 42 din Ungaria, între localitățile Berettyóújfalu și Mezőpeterd, în apropierea frontierei cu România.

Elevii clasei a XII-a susțin prima probă la BAC, cea de Limba și Literatura Română

Elevii vor afla primele REZULTATE ale examenului de BACALAUREAT în 4 iulie 2018, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 9 iulie.