miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 25.10.2017

SĂRBĂTOARE MARE! Ce NU trebuie să faci ca să nu ai ghinion! Obiceiuri și tradiții de Sfântul Dumitru

În această seară, este bine să te pui la somn înainte de miezul nopții, asta deoarece....

CONSTANȚA. Scandalul de la Liceul Virgil Madgearu a luat sfârșit - directoarea a fost demisă!
De Andreea Bajdechi 25 octombrie 2017

Scandalul de la Liceul Virgil Madgearu din Constanța dintre cadrele didactice și directoarea unității de învățâmânt s-a încheiat astăzi. Conducerea Inspectoratului Școlar Județean a decis să o demită pe Camelia Marcu. Hotărârea a fost luată după un audit făcut în liceu. De cealaltă parte, directoarea consideră decizia abuzivă și spune că o va contesta în instanță.

Tânărul prins DROGAT și FĂRĂ PERMIS, fiul unui director de școală din CONSTANȚA!

Tânărul care ieri a creat panică pe bulevardul IC Brătianu după ce s-a urcat drogat la volan și a circulat pe contrasens, a ajuns după gratii. Judecătorii constănțeni au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru conducere sub influența substanțelor interzise. Individul este fiul unui director de școală generală din Constanța, apreciat în mediul didactic.

Comisia SRI va verifica implicarea ilegală a unui ofițer SRI în procesul lui Nicușor Constantinescu!

Noi dezvăluiri bombă despre legăturile dintre ofițerii SRI și completele de judecători au fost făcute astăzi de fostul secretar de stat în Ministerul Justiției Ovidiu Puțura. Acesta a declarat în fața Comisiei SRI despre metoda „Coperta”, prin care dosarele pot fi repartizate cu dedicație unor anumite complete de judecată. Președintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a spus după audieri că fostul secretar de stat a adus în discuție și cazul fostului președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu. Potrivit lui Puțura, în ziua procesului fostului șef al CJC, un ofțer SRI ar fi intervenit la judecători.

CONSTANȚA. RADET dă drumul la căldură - află de când!

Din cauza temperaturilor din ultimele zile, reprezentanții Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET) au luat hotărîrea de începere a furnizării de agent termic pentru încălzire.

CONSTANȚA. Temperaturi scăzute, vânt și ploi slabe, ASTĂZI! Cum va fi vremea în următoarele zile

Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze care la rafală vor depăși 60 km/h.

ZIUA ARMATEI, sărbătorită la Constanța - ceremonie militară în Piața Ovidiu, expoziție de arme și retragere cu torțe! PROGRAMUL EVENIMENTELOR
De Andreea Bajdechi 25 octombrie 2017

Militarii români au sărbătorit, astăzi, ziua lor, cu defilări și expoziții de armament. Nu i-au uitat însă pe cei care au pierit pe câmpul de luptă și au depus coroane de flori la monumentele eroilor din întreaga țară. O ceremonie similară a avut loc și la Constanța, la Monumentul Eroilor căzuți în Al Doilea Război Mondial, în timp ce la Muzeul Militar Național “Regele Ferdinand întâi”, actorii constănțeni au reconstituit celebrele lupte cu gladiatori.