miercuri, 17 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 25.11.2011

Blat ?!? Care blat ?!?

Constantin Gache răspunde în stil propriu acuzațiilor de blat care planează asupra asupra derbyului de mâine dintre Săgeata și Viitorul. “Noi nu putem să facem ce trebuie la antrenament și unii vorbesc de aranjamente ?!? Dar ce, mâine pe teren va fi Messi ?!?” se întreabă, aproape retoric, „principalul” echipei din Năvodari.

Golden Boy

La 36 de ani, David Beckham este dorit în continuare de marile cluburi ale Europei! Ajuns la final de contract cu Los Angeles Galaxy, superstarul englez a primit o ofertă greu de refuzat: 25 de mii de euro pe zi îi oferă șeicii lui Paris Saint Germain pentru un contract valabil un an și jumătate!

Ultimul atac al „rechinilor”

FC Farul încheie mâine, pe teren propriu, contra echipei CSMS Iași, un tur de campionat extrem de zbuciumat. Pentru „marinari”, victoria este singura variantă pentru o iarnă liniștită.

Un nou test pentru CVM

CVM Tomis a intrat în zodia meciurilor de foc. După ce a pierdut la Zalău prima partidă din acest sezon, se pregătește să joace mâine, acasă, contra Unirii Dej. Derby-ul etapei a 8-a din Divizia A1 de volei masculin se vede în direct și în exclusivitate la Neptun TV !

Antrenament cu public

Trei victorii din tot atâtea posibile! Acesta este obiectivul echipei Farul Constanța înaintea meciului contra formației Baschet Time București. La a doua reprezentație pe propriul teren, elevii lui Costel Cernat așteaptă un public cât mai numeros mâine. de la ora 12, în Sala Tomis din complexul Flămânda.

Să înceapă spectacolul!

În această seară, la Centrul de Distracții Lake View, a avut loc tragerea la sorți pentru alcătuirea grupelor marii finale la Tacul de Aur. Întrecerile vor debuta sâmbătă dimineață, iar Neptun TV va transmite în direct, cu începere de la ora 15, cele mai interesante partide ale zilei.

În căutarea gloriei pierdute

Naționala feminină de handbal și-a prezentat astăzi lotul cu care va participa la Campionatul Mondial. Fetele antrenate de Radu Voina vor pleca sâmbătă dimineață în Brazilia.

Viitorul țintește Săgeata!

Liderul la zi al Seriei Est din Liga Secundă la fotbal, Viitorul Constanța, vrea să își confirme statutul și în ultima etapă și să învingă în fieful Săgeții Năvodari! Meciul se joacă mâine, de la ora 11, și va putea fi urmărit în premieră duminică, la Neptun TV, tot de la ora 11.

Superliga la final

Primul sezon al SuperLigii Naționale de Rugby programează mâine la București, pe stadionul Arcul de Triumf, finalele campionatului. Pentru medalia de bronz se vor lupta Rugby Club Județean Farul Constanța și Universitatea Timișoara, în vreme ce, pentru al 3-lea an consecutiv, campioana României se va decide după meciul Știința Baia Mare – Steaua București.

Sute de rezidenți riscă să nu prindă un loc de muncă în sistemul sanitar

Un paradox cum numai la români poate exista. Într-un sistem care trăiește în perfuzii și cu o lipsă acută de personal, medicii rezidenți nu-și găsesc un loc la patul bolnavilor.

Studenții de la Universitatea Ovidius vă invită la o piesă de teatru cu intrarea liberă

Tinerii au avut astăzi ultima repetiție a piesei Home for Sale, cu care mâine se vor prezenta în fața publicului. Este povestea a două surori care au trăit în colțuri diferite ale lumii și se revăd după 7 ani. Ceea ce le reunește este un subiect delicat.

Campania de împădurire și refacere a perdelelor forestiere a ajuns și la Bărăganu

Când a avut Bărăganu mai multe hectare împădurite ca în această toamnă? Niciodată, ne pot spune localnicii care se bucură că pot participa și ei la dezvoltarea plămânilor verzi ai județului. Campania de împădurire și refacere a perdelelor forestiere demarată de Consiliul Județean Constanța nu le dă oamenilor doar satisfacții, ci și locuri de muncă.

O parte din fauna unică a Siberiei se mută la Microrezervația din Constanța

O delegație a Grădinii Zoologice din Chișinău a semnat astăzi un protocol cu cei din conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Primii musafiri necuvântători care vor veni din Capitala Republicii Moldova ar putea fi niște capre siberiene.

Moody's: Ungaria nu mai este recomandată investitorilor - update

Ungaria a luat-o pe o pantă descendentă. Agenția de evaluare financiară Moody's a retrogradat-o la categoria junk, nerecomandată investitorilor. Guvernul de la Budapesta susține, însă, că țara este ținta unor atacuri financiare. Ratingul negativ a fost acordat Ungariei în urma temerilor legate de nivelul ridicat al datoriei de stat.

A expirat ultimatumul dat Siriei de către Liga Arabă

Cererea organizației pentru accesul unei misiuni de observatori, menite să monitorizeze punerea în practică a planului de pace în această țară, a fost ignorată de regimul președintelui Bashar al-Assad. Drept urmare, Liga Arabă pregătește sancțiuni pentru acest stat.

Regele colajelor”, Ion Bârlădeanu - interviu în exclusivitate pentru Neptun TV

Viața lui seamnă cu un colaj înțesat de personaje fantastice, de amintiri, de mireasme și temeri. Vorba lui este, la fel, o îmbinare de cuvinte decupate dintr-un noian de întâmplari. Dar toate împreună îl construiesc pe artistul Ion Bârlădeanu, geniul României care și-a făcut ucenicia în arta colajului pe stradă, printre ghenele de gunoi.

Daniela Andreescu a fost demisă de premierul Emil Boc

A avut nevoie de foarte mult timp pentru a lua o decizie normală, probată atât de anchetele jurnalistice, cât și de informările Agenției Naționale de Integritate. Și anume faptul că secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu, se află în conflict de interese, de vreme ce fratele, copii și soțul desfășoară afaceri în clădirile administrate de aceasta.

Australienii investesc 4 milioane de dolari pentru crearea unor roboți care să asiste persoanele cu handicap

Omenirea nu investește doar în dezvoltarea armelor de ucidere în masă. Dovadă este unul din programele Universității Tehnologice din Sydney. În următorii 5 ani, aici vor fi investiți 4 milioane de dolari australieni pentru crearea unor roboți care să asiste persoanele cu dizabilități.

Sute de egipteni au blocat accesul în clădirea Guvernului

Sute de manisfestanți care se declară împotriva Consiliului Militar Suprem din Egipt au blocat accesul în clădirea Guvernului. În acest fel, protestatarii și-au arătat dezaprobarea față de numirea în funcția de premier a lui Kamal el-Ganzuri.

Un băiețel de nici doi ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a înghițit Furadan

O clipă de neatenție poate lua o viață. Fără să se gândeasca la asta, părinții unui băiețel de nici 2 ani din Capidava l-au lăsat să se joace singur în curte. Copilul a găsit o sticlă cu pesticid, din care a băut și i s-a făcut rău.

Rusia își va alege președintele pe 4 martie 2012

Sondajele arată că părerile oamenilor sunt împărțite. Astfel, unii cred că revenirea lui Vladimir Putin la cârma țării ar putea da un nou elan dezvoltării Rusiei, în timp ce alții spun că nu va avea loc nicio schimbare.

AJOFM Constanța pune la dispoziția șomerilor 125 de slujbe - update

Cei cu studii superioare își vor găsi din ce în ce mai greu de lucru în România. Cea mai nouă bursă a locurilor de muncă din Constanța are doar 7 posturi pentru ei. Explicația organizatorilor a fost că intelectualii știu să-și caute singuri de muncă. Actuala bursă de la AJOFM nu oferă doar slujbe, ci și cursuri gratuite de recalificare.

Bugetul pe 2012, influențat de miniștrii UDMR - update

Partenerii de guvernare ai PDL au reușit să obțină mai mulți bani pentru ministerele pe care le conduc, decât era prevăzut inițial. Se pare că amenințările maghiarilor cu privire la candidatura de la Senat au dat roade, iar democrat liberalii le-au închis gura cu bugete cel puțin la valoarea celor de anul trecut, dacă nu mai mari.

În România, la fiecare trei secunde, o femeie este bătută de partenerul de viață

Situații pe care am vrea să le vedem numai în filmele de groază au loc din ce în ce mai des în viața reală. În România, la fiecare trei secunde, o femeie este bătută de partenerul de viață, însă prea puține au curajul și puterea să-și reclame agresorul.

Locuitorii din Mangalia vor avea, din nou, căldură în apartamente

De această dată în regim non stop. Primarul suspendat al municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții Petromidia Năvodari, care au promis că vor relua furnizarea căldurii în parametrii normali.

Premierul Belgiei îndeamnă cetățenii să cumpere obligațiuni emise de Guvern

Criza politică prelungită la nesfârșit în Belgia agravează problemele financiare ale țării, care are mare nevoie de bani. Premierul interimar i-a îndemnat pe cetățeni să finanțeze datoria statului prin cumpărarea de obligațiuni emise de Guvern.

Clienții unui nou magazin inaugurat la Constanța, invitați la cumpărături în pași de dans

Ne-am obișnuit ca la inaugurări de magazine să vedem oameni care se calcă în picioare pentru produse la ofertă. La Constanța, am avut parte astăzi de un alt fel de deschidere. Angajații au dat un adevărat spectacol și i-au poftit pe oameni la cumpărături în pași de dans.

Șefa Secretariatului General al Guvernului a fost demisă

Daniela Andreescu, șefa Secretariatului General al Guvernului, a fost demisă în această seară, după o întâlnire cu premierul Emil Boc. Ea este acuzată de atribuirea unor clădiri de stat, din fondul RA-APPS, membrilor familiei sale.

Moody's: Ungaria nu mai este recomandată investitorilor

Ungaria a luat-o pe o pantă descendentă. Agenția de evaluare financiară Moody's a retrogradat-o la categoria junk, un nivel nerecomandat investitorilor. Guvernul de la Budapesta susține, însă, că țara este ținta unor atacuri financiare. Ratingul negativ a fost acordat Ungariei în urma temerilor legate de nivelul ridicat al datoriei de stat.

Judecătorul din procesul medicului lui Michael Jackson are origini românești

Michael E. Pastor, cel care a primit misiunea dificilă de a decide cine este vinovat pentru moartea lui Michael Jackson are o bunică româncă. Renumit pentru atenția cu care-și studiază cazurile, Pastor a intrat în atenția presei odată cu procesul transmis în direct de televiziunile americane.

Fregata franceză “Commandant Birot” a acostat în această dimineață în portul Constanța - update

O navă de război parcă n-a arătat niciodată atât de elegant. Fregata franceză “Commandant Birot” a acostat în această dimineață în portul Constanța. Garda de onoare ne-a întâmpinat la bord, iar, în limba lui Moliere, am aflat dotările fregatei, experiența în exercițiile navale, dar și ce știu francezii despre forțele Navale Române.

AJOFM Constanța pune la dispoziția șomerilor 125 de slujbe

O simplă privire aruncată asupra celei mai noi burse a locurilor de muncă din Constanța, te face să uiți de zicala: „Ai carte, ai parte!” Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția șomerilor 125 de slujbe, majoritatea pentru cei fără studii superioare.

Primarul din Cluj Napoca, Sorin Apostu, a fost suspendat din funcție

Decizia a survenit ca urmare a faptului că Sorin Apostu este arestat preventiv într-un caz în care procurorii îl acuză de luare de mită. El a fost arestat pe 11 noiembrie în baza unor mandate emise de Curtea de Apel Cluj, iar cererea sa de eliberare a fost respinsă de Înaltea Curte de Casație și Justiție.

Guvernul a aprobat bugetul pe 2012

Majoritatea sectoarelor importante vor avea bani doar pentru supraviețuire, chiar dacă peste o sută de mii de angajați vor părăsi sistemul de stat. În schimb, ca în fiecare an, Administrația Prezidențială va primi partea leului, alături de Serviciile Secrete.

Egiptul, sfâșiat de o nouă revoltă

O jurnalistă de origine franceză susține că a fost agresata sexual la Cairo, în timp ce se afla în Piața Tahrir pentru a realiza un reportaj despre noua revoltă a pegiptenilor.

Locuitorii unui bloc de pe strada Soveja s-au trezit cu apă fierbinte în case după ce o conductă a CET Constanța s-a spart - update

Noapte fierbinte, la propriu, pentru locatarii unui bloc de pe strada Soveja. O conductă ce aparține CET Constanța s-a spart, iar din cauza presiunii apa clocotită a țâșnit la zeci de metri înălțime și a intrat în locuințe prin balcoane și geamuri.

Jenson Button luptă pentru combaterea alcoolului la volan

Pilotul englez de Formula 1, Jenson Button se află în aceste zile în Brazilia, unde va fi prezent la ultima cursă a sezonului din Marele Circ. Button a participat la o campanie împotriva stopării obiceiului șoferilor, care conduc în stare de ebrietate.

CS Volei 2004 Tomis se pregătește pentru Liga Campionilor

Astăzi în Sala Sporturulilor a început amenajarea spațiului de joc, în vederea debutului lui Tomis 2004 în Liga Campionilor. În avanpremieră, constănțencele întâlnesc mâine de la ora 19:00, CSM Lugoj, în etapa a cincea a Diviziei A1 de volei feminin.

Agonie și extaz pentru HCM Constanța

HCM Constanța încă mai crede în minuni! Campioana României a obținut aseară, la capătul unei partide dramatice, prima victorie din grupele Champions League, 20 la 19 cu Metalurg Skopje. Csepreghi a marcat golul victoriei chiar la ultima fază a meciului!

Callatis Mangalia vrea o victorie cu Dinamo II

Cu un moral excelent după acel 4-0 cu Farul, din ultima etapă, Callatis merge mâine în capitală, decisă să obțină o victorie și în fața celor de la Dinamo II. Fotbaliștii din Mangalia visează la trei puncte care să îi scotă din zona minată a clasamentului și care să le asigure o vacanță liniștită de sărbători. Meciul Dinamo II – Callatis, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Secunde, Seria Est este în direct mâine, la Neptun TV, cu începere de la ora 13.00.

A debutat sezonul cumpărăturilor de Crăciun în Statele Unite, zi cunoscută sub denumirea de Black Friday

Cunoscută drept ziua cu cele mai multe promoții din an, în care aproape 75 la sută dintre americani iau cu asalt magazinele în căutarea produselor la cele mai mici prețuri, Black Friday a debutat în același stil consacrat deja. Oamenii au stat cu miile la cozi în așteptarea celor mai bune oferte.

Coadă la inaugurarea unui nou magazin în Constanța

Sute de constănțeni s-au bulucit de dimineață la inaugurarea magazinului unui celebru brand, în cel mai nou mall din Constanța. Dacă unii știau exact ce caută, alții au venit să vadă promoțiile. Primii 100 de clienți au primit din partea magazinului carduri în valoare de 80 de lei. Așa că cei interesați s-au asezat la coadă cu două ore înainte de deschidere.

Guvernul discută bugetul pe anul 2012

Bugetul de pensii va avea alocată în total suma de aproape 48 miliarde lei. În schimb, primesc mai mulți bani ca și până acum Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe și Administrația Prezidențială. De asemenea, pentru 2012 vor fi alocate sume mai mari ministerelor Mediului, Transporturilor, Apărării și Sănătății, și sume mai mici pentru Educație, Justiție, Cultură, Agricultură, Dezvoltare Regională și Turism.

500 de angajați ai fabricii Nokia de la Jucu și-au încetat activitatea

Reprezentanții companiei spun că din cauza lipsei comenzilor fabrica va fi închisă peste cinci zile, cu o lună mai devreme. Vor mai rămâne doar angajații care vor demonta liniile de producție pentru a fi mutate la o altă fabrică, din Asia. Persoanele disponibilizate vor fi plătite până la sfârșitul lunii martie, urmând ca din aprilie să primească plățile compensatorii negociate cu conducerea companiei. Totodată, prima de Crăciun de 200 de lei va fi virată pe cardurile angajaților pe 10 decembrie.

Războiul cartelurilor de droguri din Mexic face noi victime

26 de cadavre au fost descoperite, ieri, de poliția federală, în mai multe mașini abandonate în orașul Guadalajara. Tot ieri, în statul Jalisco, forțele armate mexicane au reținut 15 tone de marijuana. Drogurile au fost capturate după o operațiune de amploare, inițiată în urma unui apel anonim.

Autoritățile norvegiene au dat publicității înregistrarea apelului telefonic pe care Anders Breivik l-a făcut la finalul masacrului de pe insula Utoya

Convorbirea se întrerupe fix după 30 de secunde, chiar în momentul în care Anders Breivik este rugat de către operator să-și repete numele. În tot acest timp, norvegianul continuă să tragă în tinerii de pe insula Utoya.

Șefa Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu, va fi demisă sau urmează să își dea demisia

Tot mai multe voci din PDL și de la Guvern îi cer plecarea și este așteptat ca acest lucru să se întâmple chiar în ședința de astăzi, a Executivului. Scandalul legat de numele șefei secretariatului general al guvernului a izbucnit după o sesizare a presei potrivit căreia aceasta s-ar afla în conflict de interese deoarece derulează afaceri imobiliare din sistemul public, cu membrii familiei sale.

Locuitorii unui bloc de pe strada Soveja s-au trezit cu apă fierbinte în case după ce o conductă a CET Constanța s-a spart - update

Noapte fierbinte, la propriu, pentru locatarii unui bloc de pe strada Soveja. O conductă ce aparține CET Constanța s-a spart, iar din cauza presiunii apa clocotită a țâșnit zeci de metri înălțime și a intrat în locuințe prin balcoane și geamuri. Oamenii stau și fără căldură de mai multe zile din cauza lucrării la rețeaua de termoficare. Două cartiere ale Constanței sunt afectate de această avarie.

Pregătirile pentru Ziua Națională a României au intrat în linie dreaptă

Mai sunt doar câteva zile până la 1 Decembrie, așa că pregătirile pentru Ziua Națională a României au intrat în linie dreaptă. Militarii fac de zor exerciții pentru a-i încânta pe spectatorii ce vor fi prezenți la parada organizată în Capitală, la care vor participa blindate, elicoptere și avioane de lupta. Cei de la garda de onoare așteaptă și ei ziua de joi.

Primul “Black Friday” sau vinerea neagră și-a făcut debutul și în țara noastră

Și este unul fulminant dacă de gândim că românii au intrat in delirul cumpărăturilor și au cheltuit în numai câteva ore peste 4 milioane de euro. Și pentru că reducerile sunt de până la 60 la sută și în special în magazinele on line, site-urile s-au blocat sub asediul a sute de mii de accesări. eMAG, unul dintre principalii retaileri din România, a strâns până acum peste 400 de mii de vizitatori unici și a vândut într-un timp record, peste 28 de mii de produse din promoția “Black Friday”.