joi, 13 decembrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 25.11.2017

ACCIDENT CUMPLIT aproape de granița cu România! 3 români au murit pe loc - alți 5 răniți!

Trei români au murit și alți cinci au fost răniți, în această seară, în urma unui accident care a avut loc la Szolnok, în Ungaria, la aproximativ 150 de kilometri de granița cu România, fiind implicate un autobuz și un microbuz.

Legendarul Ron Blumenthal, concert extraordinar la Constanța! 'Scenele mari sunt plictisitoare'
De Andreea Bajdechi 25 noiembrie 2017

Ron Blumenthal, sau Bumblefoot așa cum îl știe o lujme întreagă, a concertat seara trecută într-un club din Constanța. A fost pentru a doua oară în orașul nostru, însă spune că ar reveni oricând, cu drag. Tocmai din acest motiv cei care nu l-au putut vedea anul acesta, au din nou șansa să se întâlnească cu unul dintre cei mai chitariști ai lumii, în 2018, tot la malul mării. Până atunci însă, vedem în materialul următor, cât de mult i-a hipnotizat Bumblefoot pe fanii săi din Constanța.

Hai la joacă în clubul lui Arky, la City Park Mall!

Copiii sunt invitați la joacă, în cel mai distractiv club, deschis în acest weekend la City Park Mall. Clubul lui Arky se redeschide mâine, la ora 12:00, cu workshopul de știință și joacă la care sunt invitați toți copiii.

MASACRUL DIN EGIPT! Avioane de luptă ale armatei au lovit poziții ocupate de teroriști - bilanțul a ajuns la 305 morți!

Forțele aeriene egiptene au lansat, azi, atacuri asupra pozițiilor ocupate de teroriștii care au comis atacul de la moscheea din Sinai, soldat cu moartea a 305 oameni, a anunțat Armata Egiptului, informează site-ul agenției de presă Reuters.

PROGNOZA METEO. Vremea se schimbă: unde se anunță ninsori, în ce regiuni lovesc ploile și frigul!

Directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, Florinela Georgescu, a declarat, pentru Mediafax, că, de duminică, precipitațiile se vor extinde în toată țara, iar la munte ploile se vor transforma în ninsori, astfel temperaturile vor fi cuprinse între -5 și cel mult 10 grade.

Incidentul de securitate de la Londra - o bătaie între doi indivizi a dus la o busculadă, nouă persoane au fost rănite!

O "altercație" între doi indivizi ar putea avea legătură o busculadă care a avut loc pe fondul panicii generale în zona stației de metrou Oxford Circus, din centrul Londrei, a anunțat poliția britanică, informează site-ul agenției de știri Dpa.