luni, 19 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.01.2018

Povestea unui medic ajuns bătaia de joc a statului român: 'După 11 ani de învățat, 50 RON pe lună sau ajung să plătesc eu statul'

Alina a mărturisit, în scrisoarea postată pe contul său de facebook, despre cum s-a trezit șomeră după 11 ani de studii de specialitate și o facultate pe care a terminat-o cu o medie extraordinară, 9.72.

Primul român care a traversat singur Oceanul Atlantic a ajuns la Constanța! Celebrul navigator propune Raliul Mării Negre
De Andreea Bajdechi 26 ianuarie 2018

Primul român care a traversat solitar Oceanul Atlantic a fost, astăzi, prezent la Constanța. Dorel Nacou, căci despre el este vorba, a participat la o competiție oficială din Franța în Martinica. După mai multe eforturi și probleme, întâlnite pe drum, Dorel a reușit să ajungă în punctul final, chiar pe 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Acum, sportivul își propune ca alături de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța și de Clubul Nautic Român, al cărui membru este, să realizeze o competiție internaționale pe Marea Neagră.

CONSTANȚA. Strigăt de ajutor de la un copil de 9 ani - aruncat în stradă de Armată, în plină iarnă! George riscă să nu mai poată merge la școală
De Roxana Glăvan 26 ianuarie 2018

În plină iarnă, George, un băiețel de 9 ani și familia lui sunt aruncați în stradă de armată. Locuiesc într-o baracă improvizată pe un teren care nu le aparține. Au sperat până în ultima clipă că somațiile armatei vor fi doar scrise, iar ei vor primi o locuință socială. Nu s-a întâmplat așa, iar weekendul acesta va ultimul pentru ei în căsuța din câmp. Nici locuință socială nu vor primi, căci dosarul le-a fost respins pe Primăria Constanța. Grav este că cel mai tare are de suferit George: părinții spun că dacă nu vor avea unde să stea, nu îl vor mai putea duce pe copil la școală.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

O nouă crimă îngrozește România! Calvarul Nicoletei, tânăra înjunghiată de către fostul soț - dormea unele nopți în grădiniță de frica criminalului!

La trei zile de brutala crimă pasională din Titu, încă o femeie a sfârșit sub loviturile de cuțit aplicate cu sânge rece de cel care o iubise cândva. Victima, directoarea unei grădinițe din Capitală, a fost atacată în biroul său de propriul soț de care voia însă să se despartă. Bărbatul a înjunghiat-o de câteva ori apoi, potrivit unor surse, ar fi încercat să-și ia zilele cu același cuțit. Din păcate femeia, care avea doi copii împreună cu ucigașul, s-a stins la spital după nici o oră.

Cine sunt membrii noului GUVERN - lista completă a miniștrilor!

Guvernul Dăncilă își schimbă structura și va avea patru vicepremieri, potrivit unor surse politice, cei patru fiind Viorel Ștefan, Ana Birchall, Paul Stănescu și Grațiela Gavrilescu.

UPDATE:ȘOCANT! Educatoare înjunghiată de propriul soț lângă grădinița la care lucra! Femeia a MURIT!

Femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost înjunghiată de bărbat în zona toracelui, având două plăgi. Nu se știe, deocamdată, dacă atunci când a avut loc tragedia erau de față și copii.

Noi proiecte ASF și RAR! Ce schimbări îi așteaptă pe conducătorii auto!

Proiectele au fost discutate de prim-vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară, Ovidiu Wlassopol, și de George Adrian Dincă, directorul general al Registrului Auto Român, arată un comunicat al ASF.

Guvernul longeviv

Pentru a avea o imagine completă a ceea ce s-a întâmplat și pentru a vedea cum ar putea deveni longeviv al treilea Guvern, cel al doamnei Viorica Dăncilă, este indispensabilă o abordare mai profundă a situației politice de la noi. Din perspectiva diviziunii muncii. Între Executiv, partid și Parlament.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O mașină a ars ca o torță! GALERIE FOTO/VIDEO

Din primele informații, cauza izbucnirii incendiului se pare că este un scurtcircuit!