luni, 22 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.02.2018

Contraofensiva lui Liviu Dragnea

Și nu oricum. El a preluat pur și simplu mișcarea politică a adversarilor săi interni, ducând-o mai departe. Și confiscând în beneficiu propriu, chiar și forța pe care aceștia au imprimat-o loviturii împotriva sa. Dacă ei au vrut Congres Extraordinar, iată, îl face Dragnea.

CONSTANȚA. Trenuri anulate din cauza vremii! CFR Călători - întârzieri de 90 de minute în Gara de Nord!

Totodată, pe rutele Constanța - Mangalia, Constanța - Medgidia - Tulcea Oraș și Ciulnita - Slobozia Veche se reduce numărul trenurilor, traficul de călători între aceste localități urmând să fie preluat de restul garniturilor din grafice. De asemenea, au fost anulate trenuri și pe rutele Caracal-Corabia, Roșiori Nord - Turnu Măgurele și Roșiori Nord - Zimnicea.

VISCOLUL ȘI GERUL închid școlile! Cursuri suspendate în mai multe județe, printre care și Constanța! Vezi anunțul Ministerului Educației

Informațiile au fost comunicate Ministerului Educației de inspectoratele școlare județene, respectiv Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele pentru situații de urgență.

ATENȚIE, ȘOFERI! NU se circulă pe mai multe drumuri naționale și pe Autostrada Soarelui - vezi starea drumurilor la această oră!

Conducătorii auto ar trebui să plece la drum doar în caz de strictă necesitate și numai dacă au autovehiculele echipate de iarnă.

ALERTĂ METEO! CONSTANȚA și alte județe, sub COD PORTOCALIU de ger, ninsori și viscol!

Temperaturile maxime, avertizează meteorologii, vor fi frecvent între -12 și -8 grade, cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, iar rafalele vântului vor accentua senzația de frig. Această atenționare expiră pe 1 martie, la ora 10.00.