marţi, 16 iulie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.03.2018

CONSTANȚA. Mesajul emoționant postat de o polițistă pentru ministrul Carmen Dan: 'Nu ați avut curajul și demnitatea să mă priviți sau nu aveați argumente cu care să mă convingeți?'

Mesajul postat Facebook de către Steluța Valentina Matea, polițist de frontieră în cadrul Gărzii de Coastă, către ministrul Carmen Dan a devenit viral.

CONSTANȚA. Sfaturi de la Protecția Consumatorului înainte de sărbătorile pascale - cum să alegi alimentele pentru masa de Paște!
De Roxana Glăvan 26 martie 2018

Se apropie sărbătorile pascale, iar odată cu acestea crește și apetitul românilor pentru cumpărături. Nu ne vor lipsi de pe masa de Paște carnea de miel, ouăle sau cozonacul, dar pentru a nu ne pune sănătatea în pericol, comisarii de la Protecția Consumatorilor au câteva sfaturi pentru noi.

CONSTANȚA. Protest spontan la Spitalul Județean - cadrele medicale sunt nemulțumite de salarii!
De Andreea Bajdechi 26 martie 2018

A fost protest astăzi la Spitalul Județean din Constanța. Jumătate dintre medicii de la secția Terapie Intensivă au refuzat să-și mai desfășoare activitatea. Aceștia sunt nemulțumiți de salarii și de faptul că sporurile lor vor scădea drastic. Cadrele medicale consideră că o salarizare unitară ar fi incorectă, mai ales că unele secții din spital au un grad ridicat de periculozitate.

CAZ REVOLTĂTOR la Năvodari! Zeci de oameni trăiesc ca-n Evul Mediu, într-un cartier rezidențial doar pe hârtie - primarul ridică din umeri! GALERIE FOTO
De Roxana Glăvan 26 martie 2018

Primarul nu recunoaște nimic, ba spune că a făcut tot ce a putut pentru a dezvolta zona. În lipsa fondurilor, investițiile trebuie să mai aștepte.

Dosarul familiei Cosma va fi rejudecat!

Dosarul familiei Cosma, în care sunt judecați Vlad și Mircea Cosma, va fi rejudecat, a decis luni definitiv Instanța Supremă.

România a decis expulzarea unui diplomat rus! Alte 13 state membre UE obligă oficiali ai Rusiei să părăsească țara

Ministerul Afacerilor Externe anunță, azi, că a notificat Ambasada Federației Ruse la București că un diplomat din cadrul acesteia va fi declarat persona non-grata și că este obligat să părăsească teritoriul României, ca urmare a atacului de la Salisbury.

CODUL PORTOCALIU de INUNDAȚII pe Dunăre, extins până în aprilie! Este vizat și județul Constanța

Codul portocaliu de inundații pe Dunăre a fost extins până în aprilie, fiind vizate 11 județe.

PROGNOZA METEO 26 MARTIE - 8 APRILIE! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni - de când se încălzește!

Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va evolua vremea în toată țara, în următoarele două săptămâni (26 martie- 08 aprilie).

Scandalul Cambridge Analytica: Cum își prezintă scuzele Mark Zuckerberg în ziarele britanice și americane
De Mediafax 26 martie 2018

"Avem o responsabilitate: să vă protejăm datele. Dacă nu reușim acest lucru, nu le merităm", a scris miliardarul american Mark Zuckerberg în mesajul publicat în șase ziare britanice, printre care Sunday Times, Mail On Sunday, Observer, și trei americane - The New York Times, Washington Post, Wall Street Journal.

INCENDIUL din Rusia. Bilanțul a ajuns la 53 de morți. Autoritățile din Kemerovo au demarat o anchetă
De Mediafax 26 martie 2018

Un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență a anunțase inițial că au fost găsite încă 11 cadavre în zona unde se afla cinematograful. Ulterior a confirmat că autoritățile au descoperit în cinci trupuri neînsufleține, bilanțul ajungând la 53 de morți.