miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.03.2019

Neptun TV, gazdă pentru 'Școala altfel'! Copiii au pășit în redacție și au învățat cum se realizează știrile!

Neptun TV a fost, astăzi, gazdă pentru “Școala Altfel”. Elevi de la Școala nr 39 din Constanța au învațat cum se realizează știrile - și chiar au încercat să le facă.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

METEO. Se răcește vremea - temperaturile vor scădea în toată țara cu până la 10 - 12 grade Celsius!

Vremea se răcește accentuat de marți, ajungând-se la minime termice cuprinse între -2 și chiar -5 grade Celsius în majoritatea regiunilor țării. De vineri, tendința va fi de încălzire treptată.

CONSTANȚA. După mai bine de patru ani, sistemul 'bike-sharing' poate deveni operațional - sute de biciclete la dispoziția localnicilor și a turiștilor!

390 de biciclete vor fi puse la dispoziția localnicilor și a turiștilor în câteva săptămâni, în orașul Constanța, prin noul sistem de bike-sharing. Bicicletele se pot folosi gratuit cu un card de utilizator, minim 10 minute, doar de persoanele au mai mult de 14 ani.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.