marţi, 22 ianuarie 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.04.2018

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Cu doar o zi înainte de minivacanța de 1 Mai, Ministrul Apelor și Pădurilor a luat plajele la pas. În atenția lui au fost cele din stațiunile la mare căutare: Mamaia și Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiștii aflați pe plajă, ce îi nemulțumește. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Stațiunea Mamaia este polul distracției în această minivacanță. Și cum cel mai mare festival de muzică tehno și elecro începe diseară, au apărut deja și primii turiști. Cu toții sunt convinși că vor avea parte de cea mai reușită vacanță. Stațiunea Mamaia dă startul, așadar, unui nou sezon estival.

CONSTANȚA. Ultimele pregătiri pentru Seara Dobrogeană, eveniment unic în țară! Peste 100 de dansatori și interpreți din toate minoritățile Dobrogei vor încânta turiștii!

Este voba despre un spectacol cu peste 100 de dansatori și interpreți din toate minoritățile Dobrogei iar în același preț, clienții vor primi și o cină cu preparate tradiționale.

REPORTAJ. Vama Veche, tărâmul absolut al libertății, își așteaptă vamaioții de 1 Mai!
De Roxana Glăvan 26 aprilie 2018

Pe un kilometru, pe cât se întinde stațiunea Vama Veche, le vezi și le trăiești pe toate. Această tânără a fugit de la școală alături de prieteni, până în Vamă. Intenționează să petreacă aici un 1 Mai prelungit, de astăzi și până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Handbaliștii de la Dobrogea Sud sunt pregătiți pentru meciul decisiv cu Dinamo

Handbal Club Dobrogea Sud pregătește meciul decisiv cu Dinamo pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale. “Cred că șansele sunt 50-50%, sper să fim tari acolo și să trecem de ei”, spune veteranul Dalibor Cutura, conducătorul de joc al constănțenilor. Partida se va juca duminică, la București.

BC Athletic vrea o sală plină la meciul decisiv cu Știința București

Baschet Club Athletic joacă vineri, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Constanța, un meci decisiv pentru calificarea la turneul final al Ligii Întîi. “Gladiatorii din Tomis” trebuie să învingă liderul Știința București pentru fi siguri de prezența în Final Four.

Motivul incredibil pentru care Petronela a fost omorâtă cu 30 de lovituri de cuțit - i-a spus ucigașului că iubita sa este grasă și urâtă!

Din spusele medicilor de pe ambulanță, tânăra murise de aproximativ o oră. Avea bluza ridicată și se vedea cele 30 de răni provocate de cuțit. Una dintre lovituri a fost fatală, atingând inima.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu cere investigarea modului în care s-au desfășurat alegerile de la FRF: 'Ministerul Sporturilor să demonstreze că există, nu doar pe hârtie!'

Senatorul constănțean Ștefan Mihu a prezentat ieri, în ședința Senatului, o declarație despre alegerile pentru președinția Federației Române de Fotbal prin care a astras atenția asupra circumstanțelor și mijloacelor prin care au avut loc aceste alegeri.

Decebal Făgădău, în avionul care s-a întors din drum din cauza geamului fisurat: 'S-a auzit un zgomot similar cu o cutie de răcoritoare atunci când o scapi pe jos'

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, aflat în avionul întors din drum după aproximativ o oră de zbor, din cauza unei fisuri apărute la unul dintre geamurile cabinei de pasageri, spune că reacția angajaților companiei a fost exemplară.

CONSTANȚA. Dosar de cercetare penală după ce mașina lui Ianis Hagi a lovit un bibiclist!

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce mașina lui Ianis Hagi, condusă de altcineva, a lovit, în Constanța, un biciclist.

Indicele ROBOR la 3 luni urcă din nou, la 2,46%, nivel pe care nu l-a mai atins din decembrie 2013!
De Mediafax 26 aprilie 2018

Nivelul de 2,46% nu a mai fost consemnat din 18 decembrie 2013.