miercuri, 21 august 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.08.2017

HC Dobrogea Sud a câștigat Supercupa României, după 28-27 cu Dinamo! 'Am reintrat în lumea bună a handbalului masculin românesc'

Handbal Club Dobrogea Sud a câștigat primul său trofeu: Supercupa României! Constanța s-a impus astăzi în fața campioanei Dinamo București cu scorul de 28-27, în meciul care prefațează noul sezon handbalistic, disputat la Sala Polivalentă din Capitală. ”Am reintrat în lumea bună a handbalului românesc”, spune președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Rudi Stănescu.

Festivalul Antic Tomis a reînviat istoria pe malurile Mării Negre: dacii și romanii și-au instalat taberele în Parcul Carol

S-au dat lupte grele între daci și romani. Cele două tabere s-au instalat în parcul Carol din Constanța cu scuturi, zale, săbii și coifuri. Echipamentele lor i-au încântat pe cei care au venit în prima zi a Festivalului Antic Tomis, să facă un salt înapoi în istorie.

POVESTE IMPRESIONANTĂ! Părăsită de soț, la 5 zile după ce a rămas PARALIZATĂ! Și-a găsit fericirea alături de antrenorul alături de care a reușit să meargă din nou!

O mamă paralizată susține că după ce a fost părăsită de soțul ei în timp ce se afla încă în patul de spital, la cinci zile după ce a suferit un accident vascular cerebral, și-a regăsit liniștea alături de antrenorul personal care a ajutat-o să meargă din nou.

PROTEST INEDIT la Delfinariu! Trei oameni au sărit în bazin, în timpul unei reprezentații! VIDEO

Reprezentația de la ora 15:00 de la Delfinariul Constanța a fost întreruptă de trei oameni care au sărit în apă, spre nemulțumirea spectatorilor care i-au huiduit.

Cazinoul Constanța, fotografiat de nemții care caută cele mai frumoase locuri abandonate din lume! GALERIE FOTO

Cazinoul din Constanța a fascinat o comunitate de internauți din Germania, care caută cele mai interesante locuri abandonate pe care le vizitează, le fotografiază și cărora le spune povestea.

Manelistul Adi Minune, la un pas să fie bătut la o nuntă de fițe, din cauza costumației!

Adi Minune a fost la un pas să fie linșat de un clan vestit din București, din pricina apariției neașteptate la nunta unui membru al clanului.

CAZUL POPOVICIU. Italia, Marea Britanie și Danemarca au blocat extrădările în România!

Curtea de Casație din Italia a anulat ieri o decizie a unei instanțe de apel privind extrădarea în România a unui cetățean român condamnat la trei ani de închisoare, justiția italiană invocând problema condițiilor din penitenciarele române așa cum a decis CEDO, relatează La Repubblica, citată de flux24.ro.

Uraganul Harvey, cel mai puternic din ultimii 12 ani, a lovit Texasul - clădiri prăbușite, zeci de răniți! GALERIE FOTO/VIDEO

”Potopul ar putea produce cu ușurință pagube de miliarde de dolari și va genera în mod cert pierderi de vieți umane”, i-a transmis Abbot lui Donald Trump.

SCANDAL la o terasă din Eforie! Mai mulți romi s-au bătut cu angajații - persoane rănite, au intervenit mai multe echipaje de poliție!

Scandal monstru la o terasă din centrul stațiunii Eforie Nord. Mai mulți țigani s-au luat la bătaie cu angajații unei terase. La fața locului au intervenit un echipaj SAJ și un SMURD, poliția națională și locală, jandarmeria. Mai multe persoane au primit îngrijiri la față locului.