marţi, 16 octombrie 2018

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.10.2017

ANUNȚ OFICIAL de la Ministerul de Interne! 3694 de posturi scoase la concurs pentru încadrare din SURSĂ EXTERNĂ!

Scoaterea la concurs a acestor posturi este una dintre măsurile care fac parte din pachetul menit să reducă deficitul de personal din zona de ordine publică

Legea recursului compensatoriu: peste 500 de hoți, violatori și criminali au ieșit mai devreme din pușcărie!

Peste 500 de hoți, violatori și criminali au ieșit mai devreme din pușcărie în aceste zile, profitând de Legea recursului compensatoriu. Surprinzător este că opinia publică nu s-a mai inflamat așa cum a făcut-o la începutul acestui an când Guvernul anunța Legea grațierii. Analiștii spun că nu s-au mai indignat tinerii pe rețelele de socializare și nu au mai ieșit în stradă pentru că acum nu a mai apăsat nimeni pe buton având în vedere lipsa unui interes politic.

CONSTANȚA. Târg de toamnă, la Școala 39 - elevii au strâns bani pentru persoanele cu dizabilități!
De Cristina Puşcaşu 26 octombrie 2017

Elevii de la Școala nr. 39 din Constanța au sărit în ajutorul persoanelor cu dizabilități. Ei au hotărât să își doneze toții banii câștigați astăzi, la Târgul Toamnei. Au pregătit bunătăți de toamnă cu ajutorul părinților, iar următorul pas a fost să le scoată la vânzare chiar în școală. Și i-a prins de minune postura de comercianți, căci nu s-au lăsat păgubași până ce nu au vândut și ultimul borcan cu dulceață.

Vești bune pentru români! Cresc salariul minim pe economie și punctul de pensie!

În aceste condiții Guvernul României își permite să facă o serie de ajustări în ceea ce privește impozitarea atât a persoanelor fizice cât și a celor juridice.

STRIGĂT DE AJUTOR! Un bătrân din Constanța, fără casă și cu piciorul amputat, are nevoie de ajutorul nostru!

'Este cunoscut de oamenii din zona ca un om foarte liniștit , care nu bea și nici nu profita de bunătatea semenilor. Când am stat de vb cu el, mi-a spus că îi este rușine să nu fie văzut de oamenii care îl cunosc'

TRAFIC BLOCAT zilnic în centrul Constanței de TAXIMETRIȘTI NESIMȚIȚI. Unde e Poliția?

Astăzi, în jurul prânzului, s-a produs și un accident. Șoferii care au semnalat această problemă acuză Poliția că nu face absolut nimic în condițiile în care situația datează de multă vreme.

Sandu Iacob a semnat cu HC Dobrogea Sud: 'Sper să găsim cele mai bune soluții pentru ca suporterii să se bucure de rezultatele echipei’

Sandu Iacob a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Handbal Club Dobrogea Sud, unde va prelua postul de antrenor principal. Fost campion cu HCM în 2006, Iacob se întoarce la Constanța cu obiective ambițioase.

Puștiul Viitorului, Roberto Mălăele, a bătut recordul lui Nicolae Dobrin

Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi a doborât un nou record în fotbalul din România.

CET-ul lasă constănțenii fără căldură și apă caldă!

Deși ieri s-a anunțat că de vineri caloriferele se vor încălzi, din cauza unei avarii CET totul s-a decalat.

Veste bună pentru șoferi: limita de viteză în localități ar putea crește!

Măsura ar facilita traversarea localităților situate de-a lungul drumurilor naționale și europene și vizează creșterea vitezei medii de deplasare pe drumurile din România și reducerea duratei călătoriilor rutiere.

ORA DE IARNĂ 2017. Când se dă ceasul cu o oră înapoi

Medicii consideră că oamenii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la ora de iarnă, deoarece trebuie să se culce cu o oră mai devreme decât s-au obișnuit.

Noi condiții pentru deținuții din penitenciare: TV, interfon în celulă și duș cu regulator de temperatură!

Ministrul Justiției Tudorel Toader a emis un ordin prin care condițiile din penitenciarele din România se vor schimba considerabil.

SCANDALUL DE LA BALUL BOBOCILOR. Statutul elevului va fi îmbunătățit, ca să nu mai existe 'interpretări'

Ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat că, în contextul evenimentelor de la un bal al bobocilor, din Cluj-Napoca, unde elevii au mimat acte sexuale, că trebuie regândit și îmbunătățit statutul elevului, astfel încât să nu mai existe "interpretări".