vineri, 24 mai 2019

Arhiva ReporterNTV.ro

Pentru 26.12.2017

Sfântul Ștefan: superstiții și tradiții - ce nu este bine să faci astăzi

Sfântul Ștefan este recunoscut că fiind primul martir creștin care a fost condamnat de către autoritățile Iudaice.

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, face noi dezvăluiri: 'În anul 2018 vor apărea lucruri extrem de grave'

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat că în perioada următoare vor apărea documente despre judecători ai câmpului tactic care au primit ordine pentru a executa diferiți adversari fie din politică, fie din mediul de afaceri. Dragomir a mai spus că în viitorul apropiat vor fi prezenate public noi mandate de interceptare care au peste 100 de persoane pe fiecare. Fostul ofițer SRI aprezentat deja săptămâna trecută un mandat de interceptare pentru 80 de politicieni și oameni de afaceri în perioada campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2014.

Urmările incendiului de seara trecută de pe Bulevardul Tomis: devastatoare!

Femeia bănuită că ar fi incendiat mansarda cu o lumânare a fost internată încă de noaptea trecută la Psihiatrie. Sora sa spune că nu are nicio vină pentru cele petrecute deși toti vecinii o acuză că nu a avut grijă de ea.

Sub greutatea crimei

Sub greutatea acestui omor, săvârșit în ziua de Crăciun, am trăit până acum. Și nu sunt motive care să sugereze că vom ridica asasinatul de pe conștiința românilor. Și că îl vom atribui adevăraților responsabili.

ACCIDENT VIOLENT. O ambulanță în misiune și un autoturism s-au ciocnit într-o intersecție. GALERIE FOTO

Din primele date, se pare că șoferul autoturismului nu a acordat prioritate de trecere autospecialei iar cele două vehicule s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, mașina a ricoșat într-un stâlp pe care l-a rupt.

Cauza probabilă a incendiului care a devastat blocul de lângă Miga: o lumânare

Din păcate, au fost deteriorate apartamentele aflate la nivelele inferioare din cauza apei folosită la stingerea flăcărilor.